2015 m. gruodžio 3 d., ketvirtadienis

essence all about GREYS


Šiandien aš labai noriu pabaigti savo pasakojimus apie essence šešėlius ir pagaliau pereiti prie Catrice naujienų, taip pat labai norisi atlaisvinti savo telefoną nuo susikaupusių nuotraukų. Aš pradžioje padarau nuotraukas, praeina dvi geras savaites, o kartais net ir ilgiau, tada rašau atsiliepimą bloge. Pas mane susikaupė tiek nuotraukų, kad jau pats laikas jas pratrinti. Būtent todėl mes su jumis šiandien pašnekėsime apie pikus šešėlius iš essence.

Gamintojo aprašymas:




All about... akių šešėliai 

Viskas apie... NUDES, BRONZES, ROSES, GREYS ir VINTAGE! Essence pristato penkias naujas akių šešėlių paletes. Kiekviena paletė leis rinktis iš madingų, tobulai suderintų spalvų – nuo šviesių ir vidutinių iki tamsių atspalvių. Minkšta bei ilgai išliekanti tekstūra su įvairiais efektais, tokiais kaip: matinė, spindinti ar metallic, leis tau susikurti vis kitokią išvaizdą. Rinktis galėsi iš penkių skirtingų rinkinių.
4.49 eur* 


Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:






Spalvos:








Mano nuomonė:

Pilki šešėlių atspalviai madingiausi šį sezoną, todėl dauguma iš mūsų ieško geros kokybės šešėlių. essence paletės kokybė man labai patiko, vienintelis minusas - nėra pilko matinio atspalvio, jeigu toks būtų, būtų tikrai pasaka, o dabar beliko maišyti pilkus blizgančius su juodu ir pieno baltumo matiniais atspalviais. Šešėlių pigmentacija ir tekstūra labai gera, kaip ir visų all abou palečių, kaip už tokią kainą, tikrai nieko geriau nerasite. Visos panašios paletės (PUPA, Urban Decay ir panašiai) kainuoja žymiai brangiau, todėl rekomenduoju, tiesiog reikia nusipirkti geresnės kokybės juodą matinį (šitas nėra blogas, tačiau jeigu reikia tikros drabos - pirkite matinį Artdeco) ir pilką matinius atspalvius, tada galėsite padaryti bet kokio tipo ir sunkumo makiažo variantus. Tiesą, aš visada šešėlius naudoju su akių šešėlių pagrindu. Šį kartą mano pasirinkimas -matinis, kūno spalvos H&M variantas, šešėliai ir taip pakankamai blizgūs, daugiau blizgučių ant akių tikrai nesinori.



PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig