2015 m. gruodžio 31 d., ketvirtadienis

Beauty Talk Naujieji metai (2015.12.31)


Labas rytas, mano brangieji, dauguma iš jūsų dar dirba, juk šiandien darbo diena, kiti jau ruošiasi ir puošiasi, laksto po parduotuves ir bando nusipirkti dovanas (nuostabi proga, nes prasidėjo išpardavimai), o dar kiti jau ruošia šventinę vakarienę. Ką darau aš? Noriu pabaigti daugybę straipsnių, padaryti makiažą ir manikiūrą, visą tai aprašyti bloge, o po to jau ruošti vakarienę. Pradėsime nuo Beauty Talk rubrikos, pašnekėsime apie madą, kosmetiką ir šventinį manikiūrą.






Noriu pradėti nuo Martinos drabužių derinuko, dress code aprašymo ir nuostabaus grožio 50's sijono.


Aš irgi turiu mėgstamiausią suknelę, ją nešiojau pastoviai, derinau su visais turimais paltais, striukėmis ir batais. Sandros mėgstama suknelė iš Lindex, tačiau aš žiūriu tik į papuošalą. Tiesiog tobulas.


Aš manau stilingiausios blogerės titulas atitinka Darjai, nežinau kaip, tačiau ji sugeba derinti nesuderinamus drabužius ir atrodyti stilingai. Šitie tavo kailiniai atrodo nuostabiai, tau labai tinka.


Dar vienas drabužių derinukas Simonos bloge. Man patiko suknelė ir kepurė, jau įrašiau į norų sąrašą.


Karolinos makiažo variantas su PUPA ir kitomis kosmetikos priemonėmis. Aš vis pastoviai galvoju, na kaip kitos blogerės sugeba lygiai pravesti akių pavedimą, man taip neišeina, nors tu ką.


Dar vienas labai gražus makiažas Ievos bloge, na kodėl tu rašai taip mažai? Mums gi labai patinka.



Enrika išbandė GH kosmetiką, o savo skaitytojams bloge siūlo įvertinti jos makiažo variantą.



Pašnekėjome apie madą, pereiname prie grožio.  Judita savo blogo skaitytojams pasakoja apie ANNY nagų laką, aš turiu labai daug ANNY nagų lako atspalvių, kiekvienas išskirtinis, o kokybė labai gera.


Veido priežiūros aparatai labai madingi, vienas iš tokių aprašytas Grožio gurmanės bloge, man būtų tikrai įdomu išbandyti ką nors panašaus.


Ne geros kokybės šepetėlių neįmanomas nei vienas makiažas, Evos bloge atsiliepimas apie Gosh makiažo šepetėlius. Man irgi patiko, ypač akių makiažui.


Man pačiai labai patinka Dessata plaukų šepečiai, turiu ir mažą ir didesnį, be galo patenkinta. Dessata šukas įvertino ir Patricija. Plačiau skaitome jos bloge.



Pagaliau, pagaliau aš radau tai, ko ieškojau. Aš galvojau, kad kiekviename bloge bus straipsniai apie mėgstamiausius ir geriausius metų produktus. Gėlėta kosmetinė pasakoja apie geriausias kosmetikos priemones kūnui, plaukams, veidui ir rankoms.


Dar vienas pasakojimas apie mėgstamiausius produktus - Pamaivos bloge. Man irgi labai patiko ANNY nagų lakai, sakyčiau tai mano šių metų atradimas, o PUPA nagų laką išbandysime šiandien.



Aš abiems rankoms už raudonos spalvos lūpų dažus, patinka, nešioju ir perku pastoviai. Labai daug gražių raudonų lūpdažių Indrės bloge, aš jau einu pagooglinti MAC atspalvius.



Živilės bloge pasakojimas apie Mary Kay limituoto leidimo kolekciją, nagų laką ir lūpų dažus. Aš irgi gavau testavimui, bet dar neišbandžiau.



Labai smagu testuoti naujienas, ypač kai jų dar nėra parduotuvėje. Gavome nuostabaus grožio Gosh kosmetikos dėžutes, o ten... ten pavasario naujienos, vieną iš jų jau išbandė Salomėja. Tiesą sakant aš irgi griebiau būtent raudoną aliejuką pabandymams, man irgi labai patiko.


Kas gali būti geriau už natūralias žvakes ir namų kvapus. Manau tikrai nieko, tai nuostabi dovana kiekvienam iš mūsų. Juodosios plunksnos bloge atsiliepimas apie Smell like Spells produktus.


Aš jau labai seniai vaikštau ratais aplink brangią H&M kosmetikos priemonių liniją, todėl man buvo labai įdomu ir naudinga perskaityti atsiliepimą.


Na o pabaigti šventinę Beauty Talk rubriką noriu Viktorijos įrašu apie manikiūrą. Dar yra laiko nudažyti nagus, todėl skubame, ruošiamės ir puošiamės.

Ačiū labai, kad skaitote,

Susitiksime jau kitais metais, pažadame daugiau drabužių derinukų ir naujų, dar įdomesnių įrašų...





















SHARE:

2 komentarai

  1. Ačiū, kad visus metus rašei! Sėkmingų 2016-tųjų, tegu išsipildo net daugiau nei nori :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū tau labai, viskas priklauso tik nuo mūsų pačiu ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig