2015 m. gruodžio 11 d., penktadienis

Catrice nagų lakas 94 It's A very Berry Bash , nagų lako pagrindas ir viršutinis sluoksnis


Vėl grįžtame prie pokalbių ir atsiliepimų apie kosmetikos priemones, tačiau dar vienas įrašas apie madą šiandien tikrai bus, bet apie tai kiek vėliau, o dabar šnekame apie Catrice nagų laką ir papildomas manikiūrui skirtas priemones.




Aš labai apsidžiaugiau gavus testavimui du naujus Catrice nagų lakus, jie patobulintos formulės ir su nauju teptuku. Kaip pataria gamintojas aš naudojau ir nagų lako pagrindą ir viršutinį sluoksnį





Su nagų lakų pagrindu:


Rezultatas su nagų laku ir viršutiniu sluoksniu:







Mano nuomonė:

Aš iš tų žmonių, kurie šventai tiki,  geriausiai naudoti vienos kompanijos kosmetikos priemones kartu, tada ir rezultatas bus geresnis. Ką aš noriu pasakyti, bendroje sumoje nepatiko, bandysiu smulkiau papasakoti kodėl. Pradėsime nuo to, kad aš nekenčiu storo nagų lako sluoksnio ant nagų, būtent todėl nedarau gelinio manikiūro, nes ant mano nagų formos jis atrodo tragiškai. Vizualiai nagai sutrumpėja ir atrodo jau ne taip. Aš manau šitoje vietoje reikia aptarti kiekvieną Catrice priemonę atskirai, taip bus aiškiau. Pradėsime nuo nagų lako pagrindo: jis pakankamai tirštos konsistencijos, kvepia acetonu, bet labai stipriai, lakuojasi gana lygiai, išdžiuvo greitai. Po to kai jis išdžiūsta, jis tampa matiniu, nagus lakuoti ant tokio pagrindo žymiai paprasčiau. Šitai priemonei priekaištų neturiu. Šnekant apie Catrice nagų laką, man be galo patiko spalva, toks prigesintas bordo, labai gražiai atrodo ant nagų ir ypatingai tinka žiemos sezonui ir prie vakarinio makiažo. Pradžioje noriu aptarti naują teptuką: jis tapo dar didesniu. Ar tai gerai? Aš manau ne, nes nulakuoti nagus labai sunku, beveik neįmanoma prieiti prie nagų odelės. Net man teko valyti laką kelis kartus (aš jau labai gerai moku daryti manikiūrą ir taisyti, bei valyti nagų seniai netekdavo). Ar nagų lakas tapo tirštesnės konsistencijos, o gal tai dėl to, spalva intensyvi, nežinau, bet lako sluoksniai gavosi labai stori, užtepus viršutinį sluoksnį, aš supratau, kad mano nagai atrodo lygiai taip pat, kaip ir geliniai. Jie stori ir negražūs. Šito manikiūro finalas - po 40minučių mano nagų lakas galutinai neišdžiuvo, teko viską nuvalyti, nes kantrybės laukti dar daugiau, aš tikrai neturiu.
Aš bandžiau lakuoti tik nagų laką, rezultatas geras (aišku,  teptukas tikras minusas), tačiau lakas išdžiuvo labai greitai ir išsilaikė apie 4 dienas.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Catrice nagų lakai vieni iš mano mėgstamiausių, tačiau naujas teptukas tikrai nepradžiugino.

PR Sample




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig