2015 m. gruodžio 26 d., šeštadienis

Christian Lacroix užrašinė








Sveikinu su Šv. Kalėdomis, mano brangieji, pagaliau aš jau namuose, patikėkite, kaip gera nebūtų svečiuose, namuose geriausiai. Labai pasiilgau jūsų, todėl skubėjau namo dvigubai greičiau. Man naujieji metai asocijuojami su nauja darbo knyga arba užrašine. Aš paprašiau savo geriausios draugės gimtadienio proga padovanoti man naują užrašų knygutę, be to, mano draugė pastoviai skaito mano blogą, todėl buvo aišku, kokios būtent užrašinės noriu aš. Mums nepavyko susitikti per mano gimtadienį, aš turėjau daug renginių, po to sirgau, o po to draugė plušo darbe. Praeitą savaitę mes pagaliau susitikome ir nauja užrašų knygutė jau mano rankose. 



Žinau, kad dauguma dar ieško užrašų knygutės kitiems metams, būtent todėl aš ir rašau savo straipsnį. Aš kai tik pamačiau per Polhem Kalėdų vakarą šį stebuklą, supratau, ji privalo būti mano. Yra daugybė variantų, dizainų ir spalvų. Kainos nėra labai didelės, nuo 16 EUR. Kiek kainavo mano nežinau, tai buvo dovana. Nusipirkti galima http://www.cdstyle.lt ir http://www.retroforma.com




Nuo aukštosios mados namų įkūrimo 1987 metais, Christian Lacroix stilius buvo unikalus, vešlus, spalvingas irbarokiškas. Kiekvienas Christian Lacroix produktas yra sukurtas su ypatingu dėmesiu detalėms. Rezultatas yrapasakiškai turtingas ir atspindintis visatos tekstūras. Visos Christian Lacroix užrašų knygelės šiuolaikiškos ir dinamiškos, su prieskoniu iš Prancūzijos "Joie de Vivre".



Tai nėra kalendorius, tai paprasta užrašų knygutė, tačiau būtent tokios man ir reikėjo. kartais reikia surašyti planą, kartais paplanuoti blogo straipsnius, kartais užrašyti informaciją ir renginių datas.





Man labai patiko dovana, rekomenduoju, tiesiog tobulas dalykas madingiems ir stilingiems žmonėms.









SHARE:

4 komentarai

  1. Šios užrašinės yra kažkas tokio... ! Pati čiupinėjau cdstyle, begalo užsinorėjau - džiaugiuosi, kad Tu ją galėsi pildyti :)))
    Beje, su šventėmis Tave!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, tave irgi su šventėm ;-) Ten buvo labai daug įvairių: sudabrinių, aksinių, su mietsais, fashion ir daug , daug kitų ...

      Panaikinti
  2. ooo sveikinu! atsimenu, kaip norėjai ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig