2015 m. gruodžio 26 d., šeštadienis

Lush Lord Of Misrule vonios bomba


Mano bloge jau tapo gera tradicija filmuoti instagram video, taip lengviau ir paprasčiau parodyti Lush bombas. Kaip jau supratote, video jau yra, galima pažiūrėti čia, o bloge atsiliepimas ir nuotraukos. 

Gamintojo aprašymas:




Sudėtis:

Sodium Bicarbonate ,  Citric Acid ,  Popping Candy (Isomalt, Carbon Dioxide) ,  Cream of Tartar (Potassium bitartrate) Black Pepper Oil (Piper nigrum) ,  Patchouli Oil (Pogostemon cablin) ,  Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia) ,  Lauryl Betaine ,  Sodium Laureth Sulfate Gardenia Extract (Gardenia jasminoides) ,  *Limonene Fragrance ,  Red 33 ,  Blue 1 ,  Yellow 5 . *Occurs naturally in essential oils

Kaina: apie 6 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Lush

Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš specialiai palikau šitą žaliais raudoną Lush vonios bombą Kalėdoms, nusprendžiau kai grįšiu namo bėgsiu į savo vonią ir pagulėsiu gerą valandą. Galiu pasakyti tik tiek, kad šita bomba man patiko mažiausiai, nes įspūdžio beveik nebuvo. Nebuvo nei ryškių spalvų, kurie keičia vienas kitą, nebuvo blizgučių. Raudona ir žalia aišku gerai, tačiau norisi kiek daugiau. Tačiau buvo labai neįprastas pačiulio ir juodųjų pipirų kvapas, labai prieskoninis ir kaip bombai, neįprastas. Tokio pat kvapo Lord of Misrule yra dušo želė (ryškiai žalios spalvos),  aš jau galvoju nusipirkti, nes kvapas man patiko. Mačiau JAV prasidėjo Lush Kalėdinės kolekcijos išpardavimas, manau po savaitės jis pasieks ir mus. Šnekant dar apie bombą, galiu pasakyti, kad reakcija buvo labai greitai, bomba parodė savo 'veidą' labai greitai,  tačiau raudonas vanduo kiek neįprastai, nei visada. Aš už Intergalactic ir Experimenter, jos man patiko labiau.











SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2015-12-28 11:50

    for 52 bucks entire week she share Josh we're jokes calmer test me real quick says long price works innate cream are sometimes I talk about the pay only for lunch you know I'll I found a pair of Formula II I was you’re always atmosphere of sorting are burning tingling just I was just in pain all the time sheet Ingot a job says pretty miserable Masher so sore sheeshyou know I a friend gave me a bottle the spray started using a temp you know it in just a couple.

    http://bleusapphirefacialserum.com/innate-cream/innate cream/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig