2015 m. gruodžio 26 d., šeštadienis

Gosh SS'16





Prieš pat Kalėdas mane pasiekė Gosh pavasario naujienos, kaip faina testuoti SS (spring-summer) kolekciją žiemą. Daug produktų iš šios dėžutės aš jau esu išbandžiusi, todėl aš palikau šį įrašą parašyti po Kalėdų. Šiandien turiu daugiau laiko, todėl pasakoju apie naujienas, kurios patiko man.





Gosh naujienos visada labai gražiai supakuotos ir apgalvotos, todėl tokią dėžę be galo malonu gauti. Atidarius, supratau, kad naujienų bus tikrai labai daug. 





Gosh daugiau dėmesio skiria kosmetikos ingridientams, todėl pagrindinis pavasario-vasaros kolekcijos herojus - Šaltalankis.
Šaltalankių vaisiuose – ypač daug vitaminų ir biologiškai veikliųjų medžiagų, reikalingų žmogui, tad jie liaudies medicinos žinovų dažnai vadinami gintariniu stebuklu.
Šaltalankių vaisiuose yra karoteno, C, E, F, PP ir B grupės vitaminų, folio rūgšties, gliukozės, sacharozės, riebalų, geležies, boro, mangano, organinių rūgščių, rauginių medžiagų. Šaltalankių vaisiuose – ypač daug vitamino E, saugančio organizmą nuo senėjimo, ir vitamino F, reguliuojančio medžiagų apykaitą. (informacijos šaltinis čia)




Aš pradėsiu nuo to, kas man patiko labiausiai:

GOSH 9 SHADES EYESHADOW PALETTE (NEW MATT SHADES)

Gosh devynių spalvų šešėliai buvo vieni iš mėgstamiausių, tačiau turėjo labai didelį minusą - nebuvo tamsiausio atspalvio, taip sunku buvo padaryti ryškesnį makiažo variantą. Pagaliau, pagaliau GOSH to be cool in Copenhagen paletėje yra matinis juodas atspalvis, tiesą sakant, nežinau kokios jis kokybės, tačiau paletė visiškai matinė, yra ir pilkas ir rudi atspalviai, šviesių atspalvių pasirinkimas tikrai labai didelis, mano galvoje jau yra keli makiažo variantai, todėl su malonumu parodysiu jums rezultatą.


Dar viena tobula naujiena - GOSH LIP OIL labai panaši tekstūra kaip lūpų blizgesių, tačiau gerai drėkina ir vos nudažo lūpų pigmentą. Kolekcijoje pristatyti keturi atspalviai, mano 
002 Sea Buckthorn
003 Rose



Kai pamačiau, iš karto labai norėjau išbandyti  GOSH LUMIDROPS. Planuojami 3 atspalviai, mano 004 Peach, mažiau spalvos, daugiau blizgučių, tačiau ant įdegusios odos atrodo pasakiškai. Peržiūrėjau visą internetą, dar nėra informacijos apie kitus atspalvius, bet įtariu, kad jie bus kiek šviesesni.


Dar noriu pasakyti kelis žodžius apie Gosh Rebel eyes blakstienų tušą su labai lenktu šepetėliu. Tokie šepetėliai nėra mano mėgstamiausi, tačiau tušas labai gražiai ilgina mano blakstienas, kol kas daugiau pasakyti negaliu, nes testavimas tik prasidėjo.


Dar viena naujiena - GOSH PRIMER PLUS (ILLUMINATING) makiažo pagrindas, kuris koreguoja veido atspalvį. Aš tikėjausi perlamutrinės spalvos su daug blizgučių, tačiau pagrindo spalva - geltona, jis labai gerai maskuoja poras ir raudonį. Aš būtinai aprašysiu šį pagrindą plačiau, nes tai labiausiai patikęs produktas.






Gosh Foundation Drops kreminė pudra jau tikrai ne naujiena, aš jau spėjau išbandyti ir turiu tvirtą nuomonę. Maskavimas nuo minimalaus iki vidutinio, galima skuoksniuoti, spalvų pasirinkimas nėra labai didelis, tačiau pudra gerai prisitaiko prie veido atspalvio. Dar vienas pliusas - pudra labai natūraliai atrodo. Kaip aš sakau, reikia išbandyti, tik tada galima nuspręsti patinka ar ne.







Gosh kompanija nori atkreipti mūsų dėmesį ne tik jau esamą matinių lūpų dažų kolekciją, bet ir parodyti naujus atspalvius. Smagu, nes kolekcijoje buvo dauguma ryškūs (raudoni, bordo ir fuksijos atspalviai), dabar bus rožiniai ir rudi. Aš jau radau kaip spalvos atrodo realybėje, labiausiai patiko Matt Smoothie spalva






O štai mano turimos spalvos, negaliu pasakyti, kad visos spalvos atrodo tobulai, tačiau ryškius variantus tikrai galiu rekomenduoti.






Lygiai prieš metus Gosh pristatė Forever eye shadow (kreminių šešėlių pieštukus), šį pavasarį kolekcija papildys dar keli rudi atspalviai. Man mano turimas pilkos su blizgučiais pieštukas patinka net labai, puiki išeitis kai reikia padaryti akių makiažą labai greitai.


Aš vis prieinu ir prieinu prie Gosh manikiūro priemonių, jau tikrai atėjo laikas apie jas papasakoti, todėl aš pasistengsiu padaryti tai iki Naujųjų metų. Pažadu.





Štai takios smagios naujienos laukia mūsų pavasarį iš Gosh, aš galiu tik vertinti savo pirmąjį įspūdį, todėl noriu paminėti lūpų aliejų, makiažo pagrindą ir Gosh matinius akių šešėlius. Apie kiekvieną kosmetikos priemonę aš parašysiu bloge plačiau, o kol kas tiek.


Gero vakaro, mano brangieji.
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig