2015 m. gruodžio 19 d., šeštadienis

Dessata Original Pink- Gold plaukų šepetys



Aš manau, kad kiekvienas iš jūsų jau girdėjote apie Dessata arba Tangle Teezer šukas, kurios palengvina plaukų šukavimą, mažiau juos pažeidžia ir gali būti naudojami ir vaikų plaukų sušukavimui. Tačiau tikiu, kad liko ir abejingų, kurie galvoja, kad šitos šukos tiesiog nieko vertos, nes jos plastikinės ir labai mažos. Šiandien aš papasakosiu labai trumpai apie Dessata klasikines šukas (mažas jau turiu seniai, pastoviai nešioju rankinėje), o kitą savaitę mes su jumis palyginsime visas mano turimas šukas ir išsirinksime geriausius.




Dessata Original plaukų šepečių dizainas yra specialiai sukurtas švelniai sušukuoti netgi itin susivėlusius plaukus jų nepešant ir nepažeidžiant. Šie šepečiai yra tinkami net sausų, nekondicionuotų plaukų kondicionavimui. Dessata Original šepečiai - labai ergonomiški ir paprasti naudoti, patogu laikyti rankoje ir iššukuoti plaukus iš bet kurios pusės.

Kaina: 13,90 EUR

Kur pirkti: Douglas parduotuvė (ten galima šukas apžiūrėti gyvai) ir www.inhair.lt











Mano nuomonė:

Aš jau tikrai neįsivaizduoju savo plaukų priežiūros be šitų šukų. Manęs neseniai paklausė, kokios šukos geriausios: aišku, kad GHD natūralių šerių. Bet pagalvojus dabar, kaip aš mėgstu šukuoti šlapius plaukus, galima pagalvoti tik apie tokio tipo šukas. Aš turiu ir Tangel ir Dessata, didelio skirtumo aš nematai, tik Tangel šeriai plonesni ir kiek minkštesni, o Dessata vos storesni ir geriau iššukuoja, tačiau Tangel šukuoja plaukus kiek švelniau, o Dessata geriau. Šnekant apie Dessata spalvų pasirinkimas labai didelis, mano pasirinkimas  (juk mes mergaitės-mergaitės) - rožinė su auksu, o maža Dessata - auksinė. Aš labai patenkinta šitomis šukomis, jos labai švelniai, bet gerai iššukuoja mano sausus plaukus, jų nepažeidžia, plaukų ant šukų lieka žymiai mažiau. Šitos šukos be problemų iššukuoja ir šlapius plaukus (ko daryti negalima, o aš tai mėgstu). Mažas šukas labai patogu pasiimti su savimi, o didelės guli mano vonioje Net mano vyras patikėjo plastikiniu stebuklu. Dar vienas pliusas - šitos šukos labai ilgai tarnauja, ne metus ir ne du, todėl rekomenduoju. Jeigu neturite, tikrai liksite patenkinti savo pirkiniu.

O aš noriu jums pabaigai parodyti nuostabius Dessata rinkinius, gražu ar ne?

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig