2015 m. gruodžio 20 d., sekmadienis

TOP5: PUPA


Labas rytas, mano brangieji, vakar parduotuvėse buvo pilna žmonių, kaip Kauno Megoje, taip ir Vilniaus Akropolyje, aš irgi nusipirkau dovanas, todėl galiu kiek ramiau atsikvėpti. Orai tokie, kad vietoje žieminių batų ir UGG, aš nusipirkau guminius, su jais žymiai patogiau bus vaikščioti. Pagaliau šiandien planuoju susitikti su drauge, rytoj irgi suplanuota labai daug darbų, todėl blogas kol kas antroje vietoje, reikia palikti šiek tiek laiko sau. Šiandien nusprendžiau pašnekėti apie geriausias PUPA kosmetikos priemones, kviečiu skaityti.





Pirmoje vietoje ne šešėliai ir ne lūpų dažai, pirmoje vietoje nuostabus ir pasakiškas PUPA Super Olio, - purškiamas kūno aliejus. Tobulas kvapas ir poveikis. Rekomenduoju.


Antroje vietoje Pupa matiniai lūpų blizgiai (fluidas). Patikėkite, aš išbandžiau labai daug įvairių kompanijų lūpų dažus ir blizgių, PUPA geriausi. Jie net savo kokybe pralenkia MAC retro MAC liniją, nes ji taip sausina lūpas, kad vakare būna lūpų koma, o su PUPA lūpos pasidaro sausesnės, tačiau iki komos dar toli. Rekomenduoju.


Trečioje vietoje PUPA Art akių šešėliai, labai gerai pigmentuoti, tobuli atspalviai, gerai laikosi ir naudoti juos paprasta. Jeigu šnekėti apie mėgstamiausią paletę - tai matiniai nude atspalviai.


Dar vienas geras PUPA produktas kurio neturiu teisės nepaminėti, nes naudoju gana dažnai - žalios spalvos PUPA makiažo pagrindas, jis mažiau paslepia poras, tačiau geriau naikina raudonį. 


Ir paskutinėje vietoje (ne todėl, kad blogiausias), o todėl kad visi produktai negali būti pirmoje vietoje - PUPA like a Doll makiažo pagrindas, lengvas, skystas makiažo pagrindas patiks toms, kas vertina natūralumą, vidutinio maskavimo efektą. Jis tikrai neužmaskuoja visų trūkumų, tačiau idealiai išlygina veido toną ir suteikia veidui vos matomą 'glow'efektą. Aš sakyčiau taip 'sveikos odos švytėjimą iš vidaus'

Aišku, galima paminėti visą PUPA kūno priežiūros liniją, tobulus akių pieštukus ir lūpų dažus, tačiau jau paminėti produktai ir kosmetikos priemonės man patiko žymiai labiau. 










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig