2015 m. gruodžio 5 d., šeštadienis

GlissKur Oil nutritice plaukų galiukų serumas


Sveiki, brangieji, aš jau namuose, ir vėl prie blogo. Ech, tas žodis 'išpardavimas', užėjau šiandien į "Batų Kalną" prisipirkau Buffalo aukštakulnių. Kainos tokios, kad nepirkti neįmanoma. Pabaigsiu suplanuotus įrašus ir gali būti papasakosiu apie pirkinius. O šiandien vakariniam skaitymui mano naujas atsiliepimas apie GlissKur plaukų galiukų serumą.




Sudėtis:



Talpa: 50 ml.

Kaina: apie 4 EUR, pirkau su nuolaida

Įpakavimas:





Konsistencija:



Mano nuomonė:


Man labai seniai dar viena mergina parašė komentaruose, kad šitas serumas labai geras, jis vizualiai pagražina plaukų galiukus ir neriebina plauku. Kai buvo labai didelės nuolaidos, aš susigundžiau išbandytu, nes man labai patiko įpakavimas. Net aštuonių aliejų mišinys su keratinu rūpinasi mūsų plaukais, jeigu pažiūrėsime į produkto sudėtį, aliejus rasime. Smagu, kad jie per vidurį, reiškia jų yra. Papirko nerealus priemonės kvapas - saldus ir labai malonus mano nosiai, gaila, kad jis nesilaiko ilgai. Tai riebios aliejinės konsistencijos kremas, kurį aš tepu tik ant plaukų galiukų. Tai kažkas tarp serumo ir aliejais, bet konsistencija man patinka. Vizualiai plaukai atrodo geriau, tačiau mes puikiai žinome, nuo skilinėjančių plaukų galiukų padeda tik žirklės. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad priemonė nėra bloga, tačiau nėra ir išskirtinė. Aš savo buteliuką išnaudosiu, nes man patinka ir konsistencija ir kvapas, tačiau laukiamo ir žadėto rezultato tikrai nėra.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig