2015 m. gruodžio 5 d., šeštadienis

Dove plaukų šampūnas ir kaukė INTENSE REPAIR



Pas mane susikaupė labai daug plaukų priežiūros priemonių nuotraukų, šiandien vakare vėl apie plaukus, šį kartą apie Dove Intense Repair liniją. jeigu jums kas nors pasakys, kad šį liniją gali tikti normaliems ir riebiems plaukams, netikėkite, linija skirta tik sausiems, pažeistiems dažymu plaukams. Šiandien aš noriu papasakoti apie plaukų šampūną ir kaukę. Aš dar gavau testavimui balzamą ir greito poveikio kaukę, tačiau mano plaukams labiausiai ir geriausiai tiko tik šita, labai tirštos ir sodrios konsistencijos kaukė.

Gamintojo aprašymas:




Naudok Dove plaukų šampūną ir kaukę INTENSE REPAIR bent kartą per savaitę ir pamiršk apie sausus plaukus bei išsišakojusius jų galiukus! Mėgaukis ir džiaukis gražiais bei pamaitintais plaukais!















Mano nuomonė:

Kaip aš ir sakiau, šitos priemonės tinka tik sausiems ir labai sausiems plaukams, net pats šampūnas labai švelniai plauna, po naudojimo plaukai ypatingai švelnūs ir pamaitinti. Aš nunešiau šampūną mano mamai, jos plaukai riebus. Nepatikėsite ką aš išklausiau, ir kad plaukai lyg neplauti, ir kad riebina, ir kad pleiskanos atsirado, ir kad netinka visai. Mano plaukams tinka idealiai, nes jie sausi. Kaukė labai tirštos ir riebios konsistencijos, aš ją laikau ant plaukų apie pusė valandos, galima ir trumpiau, bet rezultatas tikrai to vertas. Aš tepu ant visų plaukų, nes pastoviai balinu plaukus nuo šaknų. Kaukės kvapas labai malonus, saldokas, tai riebiausia kaukė iš Dove, patiks tik toms, kam nepatinka apimtis, kas nori ypatingo plaukų maitinimo ir intensyvios priežiūros. Po naudojimo mano plaukai tampa lygiais, gražiai blizga ir lengvai šukuojami. Rekomenduoju išbandyti.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig