2015 m. gruodžio 6 d., sekmadienis

TOP5: MAC


Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš nepramiegojau, atsikėliau anksčiau ir prie blogo rašymo. Šiandien važiuojame sveikinti vyro senelę į Visaginą su jubiliejumi, todėl man reikia pabaigti blogą, pasiruošti, savaime suprantama, pafotografuoti makiažą, ir tada jau važiuoti. Pirmasis įrašas bus apie MAC, būtent su šia kosmetika mes susipažinome šiais metais, būtent ją pagaliau galima nusipirkti Lietuvoje, gaila, kad tik Vilniuje. Ką aš noriu pasakyti prieš pradedant šnekėti apie geriausias priemones, tai, kad nereikia užmiršti, kad priemonės skirtos profesionaliam naudojimui, tačiau gali būti naudojamos namuose. Kad kosmetikos priemonių pigmentacija labai stipri, kad labai gerai veikia kompleksiškumo principas - viena priemonė be kitos tiesiog neveikia, kad reikia specialių žinių tam, kad tinkamai naudoti šias priemonės, kad būtina gerai nuplauti ir nuvalyti veidą po makiažo. Na o dabar apie pliusus - kainos nėra labai aukštos (lyginant ant su Dior, Chanel, Guerlain), tekstūros malonios ir pigmentuotos, spalvų pasirinkimas tiesiog milžiniškas. Na o dabar pašnekėsime apie priemones, kurios man patiko be galo, kurias galiu drąsiai rekomenduoti Jums.






Šnekant apie MAC, noriu pasakyti, pasitikėkite MAC kosmetikos specialistais, leiskite jiems atlikti savo darbą: jie tikrai patars kokios priemonės jums reikia, gerai parinks tinkamą atspalvį. MAC Pro Longwear maskavimo priemonė - tai pirmasis MAC pirkinys. Aš ėjau į makiažą, po jo aš supratau, kad kelių priemonių man labai reikia, maskavimo priemonė visa iš jų. Nusipirkau ir nepasigailėjau, tobula paakių maskavimo priemonė. Kodėl labai patinka? Nes konsistencija skysta, pigmentacija superinė, todėl naudojasi labai taupiai. Tačiau ji nėra skirta kiekvienai dienai, aš ją naudoju tik renginiams. Aš darau taip - kreminė pudra - akių makiažas - su beauty blender kempine tepu maskavimo priemonę - užfiksuoju su Make Up Store biria pudra. Rezultatas gaunasi tiesiog tobulas. Dar vienas patarimas - maskavimo priemonė turi būti šviesesnė negu kreminė pudra, šviesi paakių zoną atgaivina makiažą. Ar priemonė skirta spuogams ir nelygumams maskuoti? Ne, nes man subėga į poras, ji tik paakiams.


O štai jau antras mano MAC pirkinys - labiausiai patinka tai, kad pudra puikiai užfiksuoja makiažą ir suteikia veidui lengvą švytėjimo efektą (be blizgučių), toks įspūdis, kad veidas švyti iš vidaus. Iš visų mano turimų kompaktinių pudrų - MAC pudra geriausia.


MAC Retro Matt lūpų dažų serija - tai MAC hitas ir top'as. Tobulos spalvos, išsilaiko puikiausiai, bet čia jau veikia kompeksiškumas - reikia ir pieštuko ir lūpų dažų pagrindo. Galima ir be jų, tada vakare gausite labai sausas lūpas, lūpų dažus nusiimsite kartu su oda. Naudojant su praimeriu, lūpos netokios sausos.


MAC pieštukai tobuli, jeigu ieškote akių ar lūpų pieštuką, rekomenduoju būtent MAC. Jie minkšti, pigmentuoti, gerai išsilaiko, o spalvų pasirinkimas kiekvienam skoniui. Labai džiaugiuosi, kad turiu tiek daug.



Aš labai ilgai galvojau, kokiam produktui palikti penktąją vietą, ar šešėliams, ar lūpų blizgiui, ar higlighteriui, ar skaistalams. Pagaliau supratau, kad apie šešėlius negaliu ne papasakoti. Rekomenduoju rinktis po vieną arba paletę (pas mane paletė iš limited edition serijos, taip pirkti pigiau, jeigu jus nesate profesionalas ir perkate naudojimui namų sąlygoms). Spalvų pigmentacija labai gera, stipri, bet reikia ir akių šešėlių pagrindo ir geros kokybės teptukų. Taip, tai gali būti ne MAC priemonės, tačiau su MAC rezultatas būna žymiai geresnis, todėl spręsti tik Jums.

O kur garsieji skaistalai Harmony? O kur garsioji Pro LongWear kreminė pudra? Šitų priemonių aš dar iki galo neišbandžiau, Harmony tikrai nusipirksiu, o gal Kalėdų senis atneš dovanų, o dėl kreminės pudros iš MAC aš dar nežinau, negaliu atrasti tobulos. Ant mano staliuko jau stovi naujiena - MAC Studio Fix, labai lengvo maskavimo, tačiau gerai išsilaiko, bandysime ją. Būtinai papasakosiu apie ją savo bloge.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig