2015 m. gruodžio 7 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai




Labas rytas, mano brangieji, vakar aš jus palikau tik su vienu įrašu bloge. Tiesiog nespėjau. Mes buvome gimtadienyje, labai vėlai grįžome namo, todėl visus darbus palikau šiandienai ir dar kažkiek pabaigsiu šią savaitę. Pridarytas milžiniškas kiekis nuotraukų, todėl labai nekantrauju pradėti. Dauguma blogerių rašo apie Kalėdas, ar aš jaučiu Kalėdas? Nea, kai lauke 9 laipsniai šilumos, galima nešioti aukštakulnius vietoje žieminių batų ir mano mėgstamų UGG, apie Kalėdas galvoti sunkoka, tačiau reikia. Ar aš turiu dovanas? Juokaujate? Aš viską darau likus savaitei iki švenčių, todėl nepergyvenkite, mes darysime tai kartu, juk labai mažas kiekis žmonių turi laiko gruodžio pradžioje galvoti apie dovanas. Dar noriu pasakyti, kad nekantriai laukiu Mados Injekcijos finalo, nes jaunieji dizaineriai paliko gerą įspūdį, bus įdomu pamatyti jų kolekcijas (priminu, kad jie parodys penkis kolekcijos modelius, tačiau ir iš to, galima spręsti apie kolekciją), o aš jau mintyse galvoje kaip apsirengti man.




Aš jau kelis kartus pasakojau, kad man nelabai patinka tokio tipo kaukės, tačiau tai nuostabi SOS priemonė veido odai prieš ir po renginių. Artėja Kalėdos, todėl reikėtų susimąstyti.


Pagaliau, nepraėjo ir pusės metų (štai ką su manim daro Kalėdinės nuotaikos) aš padariau nuotraukas ir jau šiandien papasakosiu Jums apie O'right aliejukus su nuostabių rožių kvapu


Aš jau supratau seniai, jeigu reikia čia ir dabar, pakankamai geros kokybės, tačiau nebrangiai, tai IKEA. Aš papasakosiu ne tik apie žvakes, bet ir apie Kalėdines naujienas, bet čia link savaitgalio.


Mėgstamiausia ketvirtadienio Rubrika Beauty Talk. Labai noriu pasigirti, radau tobulas nuotraukas, mergina su juoda suknele labai primina Absenta, o jums?


Jeigu pradedi galvoti apie tai, ką padovanoti vyrui, vaikinui, draugui, ateina tik viena mintis - skutimosi reikmenys. Šnekėsime apie L'erbolatio liniją vyrams


Kaip aš jau sakiau, gavau akreditaciją Infekcijos finalui, žiūrėsime ir aptarsime kartu. Aš dar planuoju pakalbinti jaunus dizainerius, todėl bandysiu paruošti klausimus.




Trečiadienį einu į fotografijų parodą, man tokie dalykai labai patinka, nes kažkada baigiau mane mokyklą, bet menininke būti neišdrįsau.


Papasakosiu apie labiausiai patikusį produktą iš Mossa - veido serumą nuo raukšlių


Pagaliau išbandžiau Lush vonios bombą INTERGALACTIC, kas gavosi jau greitai pamatysite bloge. Šį kartą visos bombos labai įspūdingos, daug spalvų ir blizgučių.


Kas gali būti geriau už rožių kvapą? manau nieko, todėl noriu papasakoti (nors Lietuvoje tokios stebuklo nėra, gavau dovanu iš Rusijos) Planta Organica Brazilian Rose Body Butter


Aš jau spėjau padaryti naujų Make Up Factory lūpų dažų nuotraukas, nekantrauju pasidalinti


Nai ir gražiausias dalykas - PUPA šešėliai iš Kalėdinės kolekcijos


Naujienos:

Šį kartą naujienų buvo labai mažai, nes laukiu labai daug siuntų iš užsienio, dar kelias drabužių siuntas ir žvakes. Tikiuosi jau gausiu visai netrukus, o trečiadienį aš gavau RASA limituoto leidimo rankų kremą su mandarinais.


O štai savaitės pirkinys (ne, ne aukštakulniai, kurių nusipirkau labai daug, nes išpardavimas), o tobulai tikusi ir patikusi MAC kreminė pudra Studio Fix Fluid, aš žinau, kad jus nekantriai laukiate būtent šio atsiliepimo, todėl aš pasistengsiu parašyti kaip įmanoma greičiau, nors rezultatą ant veido parodysiu jau šiandien.


Tokia buvo mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig