2015 m. gruodžio 27 d., sekmadienis

H&M skaistalai ir lūpų dažai


Pagaliau mano svečiai išėjo ir aš galiu prisėsti prie kompiuterio. Aš esu iš tų žmonių, kurie jeigu kažkuo nepadaro, negali sėdėti vietoje. Taip ir aš, negaliu mesti svečių, tačiau labai norisi pabaigti blogo įrašus. Oi, tikiuosi mano svečiai to neskaito, tačiau pagaliau jie išėjo ir aš galiu jums papasakoti apie H&M dovaną: lūpų dažus ir skaistalus.













Kaina: lūpų dažai - 9,99 EUR
             skaistalai - 7,99 EUR

Kur pirkti: H&M (PC Akropolis, PC Ozas, PC Panorama, Vilniuje)

Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš esu išbandžiusi labai daug įvairių H&M kosmetikos priemonių, kai jie tik atsirado parduotuvėje. galiu pasakyti, kažkas labai patiko, kažkas nelabai, tačiau skaistalų mano kolekcijoje nebuvo. Spalvos buvo tikrai labai gražios, tačiau man nepatiko pigmentacija. Ji labai silpna, šnekant apie mano turimus skaistalus, noriu pasakyti, kad šį kartą pigmentacija nustebino. Negaliu pasakyti, kad skaistalus iš H&M galima palyginti su profesionaliais, tačiau kiekvienos dienos naudojimui tikrai tinka. Mano turima spalva rožinė, tai nėra mano mėgstamiausias atspalvis, jis suteikia mano veidui rožinį atspalvį, tačiau jeigu turite ryškiai geltoną veido toną, toks atspalvis tikrai atgaivins jūsų veidą. Skaistalai turi blizgučių, ant veido jų beveik nesimato, tačiau ant rankos nuotraukose juos galima pamatyti. Lūpų dažai man patiko net labai, jie kreminiai, labai minkštos tekstūtos, tačiau tokiai spalvai būtinai lūpų pieštukas, aš nuotraukose jo nenaudojau, nes spalva man netiko, tačiau kontūras atrodo netiksliai, dabar matau, kad pieštukas yra BŪTINAS. Spalva labai graži,  šalta bordo su violetiniu pagrindu. Spalva laikosi ant lūpų apie kelias valandas, po to pigmentas susivalgo ir spalva tampa labiau violetinė. Dar vienas minusas - lūpdažis nudažo dantis, tačiau nedžiovina lūpų.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man H&M kosmetika visai patinka, yra labai gražių atspalvių ir stebuklingų tekstūrų. Ar man patiko ir tiko testuojami produktai? Ne labai, tačiau lūpų dažų spalva labai graži. Rekomenduoju išbandyti, nors kaina kiek per didelė.

















SHARE:

2 komentarai

  1. ir as parasiau ta pati apie lupdazi :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau perskaičiau tavo atsiliepimą ;-) sakyčiau, per daug kreminis, todėl taip ir atrodo ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig