2015 m. gruodžio 10 d., ketvirtadienis

Instagram Husband


Už kiekvienos gražios merginos Instagram profilio stovi jos vaikinas, šitas filmas būtent apie tai. Mes labai dažnai su blogerėms aptariame savo vyrus, vaikinus ir draugus, kurie pastoviai priversti daryti ir padėti padaryti nuotraukas. Mano vyras nėra išimtis, dauguma nuotraukų padaryta būtent to pagalba. Tai liga, tai socialinių tinklų liga, kuria serga visi blogeriai, o aplinkiniai kenčia, dalyvauja ir padeda. Mes nevalgome, kol nebus padarytos gražios nuotraukos, aš pradedu nešioti batų, kol nebus tinkamų nuotraukų, kartais dar neatkeliavo nupirkti kailiniai, o be jų batų nuotraukų nepadarysi, todėl reikia laukti. Ar normalus žmogus tai gali suprasti? Manau ne, tai supranta tik blogeriai ir jų vyrai ir vaikinai, nes privesti tai daryti.

Gavosi per daug liūdnai? Nieko panašaus, aš vakar perskaičiau labai įdomu straipsnį apie tai, kodėl visi mus fotografuoja labai gražiai, o kiti kai padaro nuotraukas galima išsigąsti. Viskas priklauso nuo to, kaip jie mus mato. Ar pastebėjote kiek paskutino "instagram husband" vyro  akyse meilės? Aš tikiu, kad mano "instagram vyras" name myli. Brangusis, rytoj einame daryti nuotraukas, o gal dar ir šiandien.



SHARE:

1 komentaras

  1. Maybe I'm wrong but for me this is extremely sad. When husband is just helping hs wife - ok, I get it. But when she use him as a thing, like it's his duty to do that. As always it's just the thing between them, but expecting anybody to do everything for us just to take a photo? Naah, it's not my style :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig