2015 m. gruodžio 12 d., šeštadienis

Lush vonios bomba Experimenter


Pagaliau išbandyta dar viena Lush vonios bomba - Experiremnter, šį kartą Kalėdinė kolekcija tiesiog tobula, kas ne bomba, tai meno kūrinys tavo vonioje. Ši bomba ne išimtis, tiek spalvų, tiek blizgučių, tikros Kalėdos vonioje. Žiūrime nuotraukas, o mano Instagram puslapyje jau yra video (aš sakiau kad man nepatinka filmuoti, bet paskutiniu metu filmavimas patinka vis labiau, todėl gali būti greitai jau filmuosiu ir makiažo filmukus).




Lush bombų pasirinkimas labai didelis, tačiau aš vistiek rekomenduoju Jums prisijungti prie interneto ir pagoogli kaip jos atrodo realybėje, nes yra labai spalvotų ir gražių bombų, o yra kvapnių, tačiau vaizdo jos nesuteikia. Šitoje vietoje kiekvienam savo. 

Sudėtis:

Sodium Bicarbonate ,  Citric Acid ,  Fragrance ,  Popping Candy (Isomalt, Lycasin, Carbon Dioxide) ,  Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides) ,  Tonka Absolute (Dipteryx odorata),  Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia) ,  Cream of Tartar (Potassium bitartrate) ,  Water (Aqua) ,  Titanium Dioxide ,  Sodium Laureth Sulfate ,  Lauryl Betaine *Coumarin ,  *Eugenol ,  *Limonene ,  *Linalool ,  Calcium Sodium Borosilicate ,  Tin Oxide ,  Gold Glimmer Lustre (Synthetic Fluorphlogopite, Iron Oxides, Silica) ,  Blue 1 ,  Red 27 ,  Red 28 ,  Yellow 8 . *Occurs naturally in essential oils

Kur pirkti: PC Panorama, Parduotuvė LUSH


Rezultatas:







Mano nuomonė:

Šį kartą gavosi geriau nufilmuoti, negu nufotografuoti, tačiau kai kurios nuotraukos tikrai įspūdingos. Bet kokiu atveju kviečiu žiūrėti filmuką mano Instagram puslapyje, jis labai spalvotas. Šnekant apie Experimenter, jau iš karto aišku, kad vaizdas ir spalvos bus. Bomba iš keturių dalių, jos skirtingų atspalvių, plius yra auksinės spalvos blizgučių. Jeigu bomba prieš tai buvo panaši į kosmosą, šitas variantas - griaustinis su žaibais. Labai ryškios spalvos pereina į tamsias, tamsios spalvos eina lyg debesys per visą vonia, o dar auksinės spalvos blizgučiai. Žodžiu, vaizdas tobulas. Bombos kvapas man patiko, jis kvepia saldžiai, drįsčiau pasakyti, kad kvapas labai panašus į Lush Snow Fairy. Rekomenduoju išbandyti, tikrai verta dėmesio Lush vonios bomba ne tik vaikams, bet ir saugusiems.




PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Kaip gražu! Kaip norėčiau. Penktadienį jau buvau nusiteikus nusipirkti. Galvojau prieš šventes bus daug žmonių, tai anonimiškai viską apžiūrėsiu, išsirinksiu. Kur tau. Panoramoj praeit neįmanoma, o Lush tuštutėlis, tik pardavėja nuobodžiauja ir į kiekvieną praeivį viltingai žiūri. Tai ir vėl neužėjau :). Gal kada užtaikysiu gi be papildomo dėmesio ten apsipirkti, nes taip noriu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu va dabar, tu tiesiog sakyk, kad pagalbos nereikia ir viskas, tada ramiai sau apžiūrėsi kas domina, arba rašyk sąrašą, nes aš visada taip darau. Vienus produktus gaunu testavimui o kitus jau nusiperku, nes noriu -negaliu. Ypač šviežias kaukes. Tobulos, būtinai išbandyk.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig