2015 m. gruodžio 13 d., sekmadienis

IKEA Kalėdos




Labas rytas, mano brangieji, šiandien grįžtame prie suplanuotų straipsnių, jų bus daug, nes noriu pabaigti suplanuotus darbus ir kiek atlaisvinti savo telefono atmintį nuo nuotraukų. Pradėsime nuo Ikea parduotuvėje esančių žvakių, Kalėdinių dekoracijų, stalo papuošimo ir labai smagių spalvotų pagalvių. Man Kalėdos tai ne tik gražiai papuošta eglutė, tai ir mielos smulkmenos, o paskutiniai du metai - IKEA raudonos spalvos žvakės. Jų kvapas labiau primina Kalėdas, nei mandarinai.





























Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, o tik tai, kad jeigu reikia naujų idėjų, nebrangių detalių, gražios patalinės ir namų papuošimų, rekomenduoju IKEA. Čia labai greitai galima nusipirkti viską, nuo Kalėdinių žvakių iki indų, kurios papuoš jūsų stalą per Kalėdas, o aš jau seniai prisipirkau raudonos patalinės, žvakių ir staltiesių, šį kartą mano laimikiu tapo spalvotos pagalvės.



























SHARE:

2 komentarai

  1. Visai neseniai buvau Ikea'joje ir kai pamačiau tą kambarį (kur pagrindinėje foto) ir tą nesveikai madingai, puošniai ir gausiai nukrautą stalą, tiesiog... prisėdau ant sofos ir vyrui pasakiau, kad galiu čia gyventi ir niekur neisiu :D
    Dar prie to kambario buvo tiesiog nerealus balkonėlis... Puikiai dirba dizaineriai, tikrai puikiai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau du metus vaikštu aplink pilkos spalvos virtuvės, tačiau vietos namuose net nėra, kad pakeisti. Taip noriu, kad pati liksiu ten gyventi ;-))) Galėsime gyventi karti ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig