2015 m. gruodžio 9 d., trečiadienis

Lush vonios bomba INTERGALACTIC



Labas rytas, mano brangieji, vakar pagaliau išbandėme Lush vonios bombą INTERGALACTIC, tokio nuostabaus vaizdo aš dar niekada nemačiau, tiesiog nereali pramoga. Kviečiu Jus į savo vonią apžiūrėti ir įvertinti.






Sodium Bicarbonate ,  Citric Acid ,  Fragrance ,  Popping Candy (Isomalt, Lycasin, Carbon Dioxide) ,  Cream of Tartar (Potassium bitartrate) ,  Water (Aqua) ,  Peppermint Oil (Mentha piperita) ,  Grapefruit Oil (Citrus paradisi) Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides) ,  Cedarwood Oil (Juniperus virginiana) ,  Sodium Laureth Sulfate ,  *Limonene,  *Linalool ,  Snowflake; Lemon Ice and Gold Glimmer Lustre (Potassium Aluminium Silicate, Titanium Dioxide, Yellow 10, Yellow 5, Synthetic Fluorphlogopite, Iron Oxides, Silica) ,  Blue 1 ,  Red 28 . *Occurs naturally in essential oils

Kur pirkti: PC Panorama, Vilniuje

Rezultatas:







Mano nuomonė:

Viena iš gražiausių ir įspūdingiausių Lush vonios bombų, po vakar dienos aš supratau, kad bombų iki šios dar nemačiau. Buvo kelios, tačiau jos nebuvo tokios gražios, nebuvo tokio vaizdo vonioje, buvo keli rožių lapeliai ir viskas. O čia spalvos keičiasi labai greitai, nuo mėlynos iki geltonos ir rožinės. Vonios vanduo nusidažė tamsiai mėlynu atspalviu, o vonioje buvo labai daug auksinės spalvos blizgučių. Aš negaliu pasakyti, koks buvo bombos kvapas, malonus ir priimtinas daugumai, jokio super aitraus nerolio, vanilės ir pan. kvapo tikrai nebuvo. Tokios bombos patinka ne tik vaikams, mes su vyru net nežinojome aš filmuoti, ar nuotraukas daryti. Smagu, kad pas mane liko dar kelios bombos, todėl laukite tęsinio.

Vaizdas tikrai buvo tokiu:


Rekomenduoju rinktis Lush bombas kaip dovanas, jūsų artimieji tikrai įvertins. O filmuką apie Lush bombą galima pamatyti blogo instagram profilyje:


PS. bomba nenudažo vonios ir kūno, blizgučiai labai lengvai nusiplauna.














SHARE:

1 komentaras

  1. Man irgi labai patinka vonios burbulai. Kai turiu laiko visada pasimėgauju jais. Tik labai didelis jų pasirinkimas ir kokybė skiriasi. Vonia man yra ta vieta kur geriausiai pailsiu ir atsipalaiduoju.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig