2015 m. gruodžio 9 d., trečiadienis

YPATINGO AROMATO AKIMIRKA su freshdeli aromaterapine žvake (Energetinė žvakė pinigų energijai pritraukti)



Šaltuoju sezonu mes pastoviai namuose deginame žvakes, tačiau niekada negalvojau, kad žvakės gali pritraukti tam tikrą energiją. Gavau pasiūlymą išbandyti www.freshdeli.lt rankų darbo natūralios sudėties žvakes, labai ilgai galvojau, kokia pasirinkti, tačiau supratau, kad turiu naują tikslą. Kitais metais blogas turi nešti pinigus iš reklamos, smagu, kai mėgstamas darbas yra apmokamas, nors tai ir nebus kosminės sumos, tačiau kosmetikai ir naujiems drabužiams savo pinigų leisti nereikės, todėl mano pasirinkimas - Energetinė žvakė pinigų energijai pritraukti.






Gamintojo aprašymas:


Žvakę patariame naudoti tiek individualiems (namai, šeima), tiek kolektyviniams tikslams – įmonėse, įstaigose, kai pinigų srautų energija silpna arba sutrikusi jos nuolatinė tėkmė.

Aitriai saldi ir gaivi Pinigų energijos kvintesencija, kurioje dominuoja baziliko bei šalavijo duetas, puikiai derantis su mandarinų, apelsinų ir kedrų natomis.

·                100 % natūralus sojų pupelių vaškas, patikrintas dermatologiškai;
·                tinka SPA procedūroms;
·                100 % medvilninė dagtis/knatas;
·                natūralūs eteriniai aliejai;
·                dega perpus ilgiau nei įprasta parafino žvakė;
·                sudėtyje nėra naftos dalelių ar toksinių medžiagų, degant galinčių neigiamai paveikti sveikatą;

Šilko kaspinu perrištoje dėžutėje rasite įkvepintą pergamentą “Pinigų energijai pritraukti” bei aprašymų knygutę.

Talpa:  150g ± 20g Vidutinis žvakės degimo laikas: 60val.

Kaina: 17,90 EUR

Kur pirkti: http://www.freshdeli.lt

Įpakavimas ir rezultatas:










Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo nuostabaus žvakės įpakavimo, jis tiesiog tobulas. Tokia žvakė gali būti nuostabi dovana, ypač jeigu žvakė skirta sėkmei ir meilės energijai pritraukti, tokia žvakę galima dovanoti bet kam, kiekvienas supras ir įvertins. Smagu tai, kad yra pilnas aprašymas, viskas labai gražiai supakuota. Dar vienas pliusas - natūrali sudėtis ir rankų darbas. Aš negaliu pasakyti, kad žvakės kvapas labai stiprus, jis labiau švelnus ir natūralus. Mano pasirinkta žvakė kvepia Kalėdomis - lengvas žalumos ir mandarinų kvapas pereina į stipresnį kedrą. Nors mano namuose dar nėra eglutės, o jeigu ir būtų - mes jau kelis metus iš eilės statome dirbtinę, šita žvakė gali kompensuoti jos kvapą. Na o apie rezultatą šnekėsime kitais metais, aš tikiu, kad viskas pavyks. Ne, aš tikrai prieš užkaromuosius straipsnius, savęs išduoti negalima, tačiau uždirbti pinigus iš reklamos, kodėl gi ne? Manau teigiamos emocijos, meditacijos ir nuostabus žvakės kvapas tikrai gali padėti ir sustiprinti pasitikėjimą savimi. Tik bijok netikėti, prisiminate šį uždarą, aš anau greitai parašysiu ką nors panašaus ant savo sienos. Rekomenduoju išbandyti, juk tokios žvakės tiesiog tobula dovana.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig