2015 m. gruodžio 9 d., trečiadienis

MAC studio FIX fluid kreminė pudra


Niekam ne paslaptis kaip sunku išsirinkti tinkamą kreminę pudrą, aš labai ilgai ieškojau tinkamos pudros iš MAC, nes norėjau profesionalios, geros, kokybiškos ir ilgai išliekančios, plius tos, kuri nekimštų poras (nors su MAC tai beveik neįmanoma), gražiai atrodytų ant veido ir išsilaikytų visą dieną. Šitoje vietoje noriu pasakyti, kad MAC pudros neskirtos kiekvienai dienai, aš suprantu, kad MAC pudrą reikia palikti išskirtiniems progoms ir renginiams. Pagaliu aš tokią  radau - tai MAC Studio FIX.





Talpa: 30 ml.

Kaina: 30 EUR

Kur pirkti: PC Panorama ir PC Akropolis, parduotuvė Douglas, Vilniuje

Sudėtis:


Spalvų pasirinkimas:




Įpakavimas:







Spalva:







Rezultatas:

Tik pudra (spalva kiek per šviesi, tačiau geriau šviesiau, negu tamsiau, taip daugiau veido kontūravimo galimybių). Aš niekada netepu kreminės pudros paakių zonoje, tam yra maskuoklis



Su makiažu:





Mano nuomonė:

Aš kaip mažas vaikas labai norėjau MAC pudros, nes tai MAC, todėl ir norėjau, tikėjau, kad rezultatas bus tobulas, tik reikia surasti tai, kas tinka būtent mano odai. Patikėkite, aš išbandžiau beveik visus įmanomus variantus: tai mažai maskuoja, tai atrodo tragiškai, tai veidas per daug matinis, tai traukia odą, nes netinka, tai subėga, tai eina dryžiais, tai reikia papildomų priemonių (bazės, praimerio ir specialaus teptuko), pagaliau aš radau tai, ką labai ilgai ieškojau. Tai neriebios ir skystos konsistencijos pudra, spalvų pasirinkimas didelis. Buteliukas stiklinis, tačiau turi minusą - be pompos. Taip, sutinku, pompą galima nusipirkti, tačiau tai papildomos išlaidos, aš kol kas naudoju taip. Dar vienas minusas - pudros kvapas (mes šnekame apie profesionalią kosmetiką, todėl malonių ir fantastiškų kvapų tikėtis tikrai nereikia), kvapas PVA klijų. Perskaičiau viename bloge labai taiklų pastebėjimą, kaip atskirti originalią MAC pudrą nuo padirbtos, - pagal kvapą. Originalios pudros labai cheminis kvapas. Sutinku, mano Pro LongWear maskuoklio kvapas toks pat, tačiau išsilaiko ant odos gerai, o kvapas labai gretai išgaruoja, todėl aš jau žinojau ko tikėtis. MAC studio FIX pudra labai lengvai pasiskirsto ant odos, maskavimas vidutinis, tačiau labai gerai išlygina veido atspalvį, neapkrauna veido ir po pudros naudojimo veidas dar tinkamas kontūravimui. Tiesą sakant, aš galvojau apie Pro Long Wear pudrą, kurios maskavimas labai geras, tačiau veidas neatrodo natūraliai, jeigu dar kontūruoti veidą - makiažą galima drąsiai pavadinti 'kopūstu', nes kiekvienas sluoksnis puikiai matosi ir atrodo tragiškai. Studio FIX šitoje vietoje atrodo žymiai natūraliau ir gaiviau, plius pudra suteikia veidui lengvą švytėjimo efektą (man tai labai patinka). Didžiausias pudros pliusas - švytėjimas išsilaiko visą dieną, jis netampa riebiu sluoksniu, nereikia naudoti matinės pudros ir servetėlių. Aš dariau makiažą jau ne vieną kartą, kiekvieną kartą atėjus namo man nesinorėjo ką nors pataisyti. Veido tonas buvo tobulas. Aš tepu pudrą labai plonu sluoksniu, naudoju paprastą teptuką (su MAC Diofibra būtų geriau, tačiau kol kas taupome pinigus Kalėdų dovanoms). Ar galima padengti pudrą pirštais? Nelabai, gaunasi nelygiai ir pasitaiko dryžių ant veido. Nors gamintojas ir teigia, kad pudra skirta normaliai- sausai odai, galiu pasakyti, mano oda mišri, rezultatas su pudra mane tenkina. O sausas vietas pudra gali paryškinti, todėl atsargiai, būtinai išbandykite parduotuvėje. Rekomenduoju šį pudrą toms, kam patinka vidutinis maskavimas ir lengvas švytėjimo efektas. Priminu, kad nerekomenduojama MAC pudros naudoti kiekvieną dieną, taip pat profesionalios pudros reikalauja daugiau dėmesio skirti veido valymui vakare.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig