2015 m. gruodžio 30 d., trečiadienis

MAC BB kremas


Labas rytas, mano brangieji. Brrr, kaip šiandien šalta lauke, net mano Bruknė nenorėjo eiti iš ryto. Vakar aš nuvažiavau pasveikinti tėvus su Naujais metais, neapskaičiavau laiko, todėl blogui buvo skirta tiek mažai laiko, šiandien nusiteikus labai rimtai dirbti, nes galu gale reikia pabaigti susikaupusius straipsnius. Vienas iš tokių apie MAC BB kremą.





Talpa: 40 ml.

Kaina: 32,50 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, Vilniuje

Įpakavimas:







Spalva (light):



Rezultatas:



Su makiažu:



Mano nuomonė:

Apie šį kremą labai daug atsiliepimų, tačiau dauguma blogu. Kodėl? Nes MAC produktai yra išskirtiniai, reikalauja specialių teptukų, pudros ir makiažo pagrindo. Šnekat apie BB kremą noriu pasakyti, kad juodas įpakavimas atrodo labai stilingai, jis yra su blizgučiais, gražiai stovi ant mano kosmetinio staliuko. Kremo tekstūra nėra skysta, išspaudus iš buteliuko, kremas labai gerai laiko formą, tačiau kaip teisingai užtepti kremą ant veido reikia žinoti. Pradėsiu nuuo to, kad pastoviai žiūriu MAC promo nuotraukas, ten dažniausiai yra užuominos kaip tą produktą reikia teisingai naudoti. MAC BB promo nuotraukoje parodytas sintetinis plokščias teptukas, būtent tokiu būdu ir galima užtepti MAC BB kremą ant veido. Jeigu tepsite rankomis, kremas subėga į poras, jeigu Beauty Blender kempine  -jokio efekto, kremas susigeria į kempinę, jeigu kitos formos teptuku - eina dryžiais ant veido. Maskavimas labai mažas, mano manymu, kremas labai gražiai atrodo ant veido - labai natūralus ir gaivus efektas, kiek išlygina spalvą, tačiau visi veido atspalviai lieka, nereikia nei kontūravimo, nei skaistalų. MAC BB kremas suteikia vos matomą 'glow' efektą, tačiau su pudra nedraugauja. Aš bandžiau naudoti įvairias pudras, jis tiesiog subėga ant veido, vaizdas būna tragiškas. Vienintelė pudra, su kuria jis atrodo padoriai tai MAC ( o kaip kitaip, MAC kosmetikos priemonės labai kaprizingos)


Nors kremas yra drėkinamasis, galiu pasakyti, visas sausas vietas jis tikrai paryškins (kaip nuotraukose ant mano nosies matosi visi šerpetojimai), todėl tiks ir patiks tik normalios odos savininkėms.  Ar rekomenduoju? Nežinau, per daug jau sudėtinga jį naudoti. Tačiau neturiu nei vienos priemonės, kuri taip gražiai ir natūraliai atrodytų ant veido.







SHARE:

3 komentarai

  1. Anonimiškas2015-12-30 16:14

    baikit, atrodo siaubingai.. veidas plokscias, negyvas, sausas. baisus vaizdas, ypac palyginus su kitais jusu makiazais!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nu va, kiek žmonių, tiek ir nuomonių ;-) Pajungėme šildymą, nespėju tik veidą kremais tepti, išsausėjo tragiškai, manau visos likusios pudros suteiks panašų efektą. Nors realiai, kaip ir rašiau, labai kaprizinga priemonė.

      Panaikinti
  2. district so Lax for occasion in case I have for you are number which is almost 15 for case so we have fifty Millionaire Society less X week square so fifty or more X where will race to 2500 less I’m new hex and less excluder so you can see that in the event that I'm picking a square of 52 then.ax for this circumstance a 44 there .

    http://t-rexmusclefacts.com/millionaire-society-complaints/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig