2015 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Mano sekami Instagram blogeriai



Aš pastoviai rašau apie Instagram, tai tą mačiau, tai tą išmokau. Gavau labai daug žinučių, kokius blogerius seku, prašymų pasidalinti, todėl ir noriu parašyti sąrašą užsienio blogerių, kurie jau seniai užkariavo mano širdį. Kodėl nėra Lietuvos blogerių? Nes jie bus ketvirtadienį, prie kiekvieno blogo paskelbsime ir instagram puslapius, Lietuva turi žinoti savo herojus, tas, kurios ištiesus metus bandė, rašė, kūrė drabužių derinukus ir tobulino Instagram nuotraukas ir profilius. O šiandien apie užsienio blogus.





Noriu pradėti pasakojimą nuo pačio mėgstamiausio blogerio, Huda Beauty  seku labai seniai, jeigu lygintis į ką nors, tai tegul tai būna geriausi. Huda viena iš geriausių ir populiariausių pasaulyje blogerių. Ji turi ne tik blogą, bet ir filmuoja youtube filmukus, seka ir dalinasi kitų blogerių makiažais, drabužių derinukais, svarbiausia turi savo priklijuojamų blakstienų liniją. Apie ką svajoju? Tikiu, kad vieną gražią dieną Huda pasidalins ir mano instagram profiliu. Kodėl gi ne? Nieko nėra neįmanomo.


Dar viena iš mėgstamiausių blogerių  Stephanie, turi savo youtube kanalą, kuri kartais nuo karo žiūriu aš. Žinote, kas yra svarbiausia, mes galime visos lygintis į Huda, tačiau reikia nepamiršti, kad ji tamsių plaukų ir labai ryškių bruožų mergina.Jeigu norisi ką nors išmokti ir pritaikyti sau, išsirinkti blogerį, kurio veido ir plaukų spalva primina jūsų.


Jeigu aš rašau apie kokias nors naujienas - tikriausiai mačiau tai pas Mary, labai daug pamokų, naujų atradimų ir makiažo atlikimo technikos.


Dar vienas profilis su makiažo atliko technika (čia daugiau mokamųjų video). Rekomenduoju, tikrai yra ką pamatyti.


Dar vienas mano atradimas - Patric Starr, tikrai kad žvaigždė. Šmaikštus, fainas ir labai stilingas. Sakyčiau ne žvaigždė, o DIVA.



Mayam  ne tik labai graži ir stilinga mergina, jį profesionali visažistė, būtent todėl jos makiažai atrodo taip tobulai.


Dar vienas Instagram profilis, kur yra makiažo atlikimo pamokos, rekomenduoju, man labai patinka.




Sheida gyvena Dubajuje ir rašo blogą, čia ne tik drabužių derinukai ir mėgstamiausios vietos, čia dar nepakartojamas stiliaus jausmas


Aš seku Illivsarahi instagram profilį nuo pat pradžios, kai ji buvo LA visažistė, dabar ji labai populiari, veda laidą JAV ir važinėja su visažistų apmokymais per visą pasaulį. 



Seku šitą Instagram profilį tam, kad pamatyti visas Vokiškos kosmetikos naujienas, čia jos atsiranda greičiausiai.









Aš seku ir kompanijų Instrgam profilius. Vienas iš įdomiausių - L.A. Girls. gaila, kad šios kosmetikos pilno asortimento nėra Lietuvoje, tačiau www.ebay.com mums į pagalbą. Labai daug atspalvių, makiažų ir naujienų.



Too Faced kompanijos profilis tiesiog tobulas, norisi nusipirkti viską



O štai JAV Lush oficialus puslapis, labai daug naujienų ir gražių nuotraukų 


Make Up Store oficialus Instragram profilis labai naudingas, čia tokios nuotraukos, kad tiesiog wow


Štai tokie mano pagrindiniai sekami Instagram blogeriai, šiandien šnekėjome tik apie kosmetiką, manau tikrai verta bus papasakoti apie Fasion ir maisto blogerius. Taip pat reikia nepamiršti Lietuvos blogerių, bet apie tai kiek vėliau.














SHARE:

5 komentarai

  1. Šiaip jau man ta Huda Katan nesiskiria nuo tavęs tiek jau daug :) Skirtumas tik tas, kad tu nusišviesinus. Bet nušviesinti plaukai žmogaus ryškumo nepakeičia - nepakeičia nei odos spalvos, nei ryškumo, nei spalvinio tipo, jei iš tos pusės žiūrėt (gal nebent kartais, ir tai į kokį gretimą). Taip kad, mano suvokimu, jos spalvos tau visai artimos, kodėl tau į ją nežiūrėt :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pastoviai į ją žiūriu, bet kai pasidažai taip ryškiai kaip ji, nežinau, kažkaip baisu dar rodyti rezultatą.

      Panaikinti
  2. Ačiū už tokį naudingą straipsnį :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. real Willie Mae and also get more into motion I certainly agree fish with yeah place you're going out to Blackcore Edge Workout get done deeper recesses of law so your do you go for the squall and another thing is that it would acceptable alternative would be late Press and how they dress here I'll prune.

    http://powerpumpxladvice.com/blackcore-edge-workout/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig