2015 m. gruodžio 31 d., ketvirtadienis

Naujųjų metų makiažas


Aš jau beveik susiruošiau, nes mes išvažiuojame į Visaginą, tačiau noriu parodyti savo Naujųjų metų makiažo variantą. Nusprendžiau panaudoti geriausias šių metų kosmetikos priemones, nes makiažas turi išsilaikyti visą naktį ir atrodyti gražiai. 

Naudojamos priemonės:


Labai greitai aprašysi makiažo atlikimo eigą, o ne kiekvieną produktą. Seniai norėjau išbandyti pigmentus ir makiažus, naudojant būtent juos. Mano rankose yra keturi Make Up Factory pigmentai, aš naudojau auksinės spalvos, juk tai pagrindinis makiažo akcentas. taip pat pigmentu pašviesinau lūpas ir gavau labai lengvą Ombre efektą. Nuo šildymo mano veido oda tapo labai sausa, atrodo tikrai tragiškai, aš dar neatradau tinkamo priežiūros balanso, todėl yra taip, kaip yra. 

Akių makiažui naudojau pieštukinę techniką, užtepiau ant viso voko Make Up Factory akių makiažo bazę, juodos spalvos Flormar pieštuku paryškinau akių lanko ir blakstienų augimo liniją, retušavau su juodos spalvos matiniais Artdeco šešėliais, užtepiau auksinį Make Up Factory pigmentą, akių liniją paryškinau su matinius Maybelline akių pavedimu, o blakstienas nudažiau su nauju L'oreal Red carpet blakstienų tušu. 
Veidui naudojau mano žalios spalvos PUPA maskavimo priemonę (iššoko keli spuogai, kaip dažniausiai taip jau būna, prieš pačias šventes), MAC studio FIX kreminę pudrą ir MAC Pro LongWear maskavimo priemonę, atlikau kontūravimą naudojant Make Up Store paletę, vietoje šviesiausio higlighterio naudojau Make Up Store šešėlį, taip pat MAC Soft and Gentle pudrą, Make Up Factory bronzine pudra paryškinau skruostus.
Manikiūrui, nors planavau lakuoti nagus PUPA nagų lakai, išsirinkau ANNY bordo spalvos nagų laką, kuris idealiai tinka prie PUPA I'am PUPA lūpų dažo.
Noriu pasakyti "Ačiū" už nuostabias GHD plaukų priežiūros priemones, su jais mano plaukai atrodo pasakiškai, garbanos gražios ir lanksčios, atrodo labai natūraliai. Naudojamas serumas jas suminkštino ir suformavo, o GHD lakas užfiksavo šukuoseną.


Rezultatas:





Aš net spėjau pagauti saulės spindulius ant savo veido, kaip smagu.

Gerų švenčių,









SHARE:

2 komentarai

  1. labai graziai plaukai atrodo, kuo formavai garbanas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, naudojau GHD priemones ir savo konusinį Babyliss

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig