2015 m. gruodžio 2 d., trečiadienis

Nuotraukos iš printaprint.lt



Dovanas gauti visada malonu ir faina, todėl aš labai apsidžiaugiau gavus mano nuotraukų magnetukus iš http://www.printaprint.lt . Tai puiki dovana ne tik sau, bet ir savo artimiems žmonėms, dabar mano vestuvinės nuotraukos kaba ant mano tėvų šaldytuvo, jiems labai patiko idėja.


Viskas labai paprasta, nuotraukas galima atspausdinti iš savo instagram arba facebook puslapio:



užsakyti galima kiek nuotraukų, tiek magnetų, puodelių , spausdinti ant drobės ir pan. Pasirinkimas tikrai labai didelis, manau tokios smulkmenos labai populiarios prieš Kalėdas, smagu padovanoti asmeninį atviruką arba bendrą nuotraukos magnetą. Aš gavau viską labai gražiai supakuotą.



Nuotraukų ir magneto kokybė pakankamai gera, vienu žodžiu, vetta savo kainos.




Tačiau ta ne pagrindinis dalykas, apie kurį norėjau jums papasakoti. Aš mačiau stebuklingą instagram nuotraukų spausdintuvą Maskvoje, ten už kelis šimtus rublių buvo galima atspausdinti savo nuotraukos iš isntagram. Kompanija printaprint.lt siūlo tokį nuostabų dalyką išnuomoti šventei arba vakarėliui. Viskas labai paprasta: darote nuotraukas, keliate į instagram, naudojate bendra #hashtagą ir printeris spausdina. Kas gali būti geriau? Kodėl aš apie tai nežinojau planuojant savo vestuves, kaip būtų smagu atspausdinti iš karto selfie nuotraukas. Tai tiesiog nereali idėja renginiams.





SHARE:

2 komentarai

  1. Fainai labai tikrai, puiki idėja. Aš pamačiau kažkur vinted apie juos kalbant ir užsakiau dovaną vienam žmogučiui (marškinėlius). Kokybė tikrai puiki. Tiesa, atkeliavo toli gražu ne tokiose pakuotėse, o paprastoje... kanceliarinėje įmautėje :) Bet gal dėl to, kad tai pirkinys, o ne dovana. Dar labai norėčiau magnetukų :). Ir rėmelio su nuotraukomis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, aš mačiau vinted.lt darė vakarėlį su nuotraukomis iš to stebuklingo printerio. Aš rėmelio irgi labai noriu, mačiau saite nuolaida, gal reikės užsakyrti, nes vestuvinės nuotraukos tiesiog kompe, būtų gerai nors vieną normalią ar nuotraukų kolažą turėti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig