2015 m. gruodžio 27 d., sekmadienis

Oblepikha Siberica Professional želė plaukų tiesinimui



Aš tikrai nesumeluosiu, jeigu pasakysiu, kad Natura Siberica viena iš populiariausių rusiškų kosmetikos linijų, įpakavimai labai gražūs, produktai adaptuoti užsienio rinkai (visi pavadinimai užrašyti anglų kalba), pakankamai gera priemonių sudėtis ir didelis pasirinkimas, minusas tik vienas - labai jau kosminės (palyginus su Rusija) kainos. Todėl jeigu aš matau išpardavimą Elevitoje, aš būtinai ką nors nusiperku pabandymui, taip buvo ir šį kartą. Paveikė mažos kainos, todėl aš nusipirkau dušo želę, vonios putas ir plaukų tiesinimo želę. Šiandien apie plaukus pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:


Oblepikha Siberica Professional želė plaukų tiesinimui ilgam ištiesina plaukus ir saugo nuo temperatūros poveikio karšto modeliavimo metu. Suteikia plaukams stangrumo ir gyvybingumo. Drėkina plaukus ir lengvina iššukavimą. Sudėtyje esantys vitaminai ir aminorūgštys maitina ir atstato plaukus, Altajaus šaltalankių aliejus ir burnotis padeda susidaryti keratinui, kuris suteikia spindesį ir stiprumą. Daūrų rožė ir šilko proteinai išsaugo drėgmę plaukų struktūroje.Plaukai tampa glotnūs, švelnūs ir spindintys.
Sudėtyje nėra SLS, parabenų.
Naudojimas: nedidelį kiekį želė delnais paskirstyt ant drėgnų plaukų, tada modeliuoti šukuoseną fenu. Tinka tiesinant plaukus žnyplėmis.
Talpa - 200 ml.
Gamintojas - Natura Siberica.
Kaina:  7,69 EUR
Kur pirkti: www.elevita.lt
Sudėtis: Aqua with infusions Rosa Damascena Flower Extract* (Daūrų rožės ekstraktas), Arctium Lappa Root Extract* (varnalėšų ekstraktas), Panax Ginseng Root Extract* (Tolimųjų rytų ženšenio ekstraktas), Pinus Pumila Needle Extract* (kedrinio keružio ekstraktas), Larix Sibirica Needle Extract* (Sibiro maumedžio ekstraktas), Betula Alba Sap* (Taigos beržų sula), Honey Extract (Altajaus aukštųjų kalnų medaus ekstraktas), VP/VA Copolymer, Guar Gum, Hydrolyzed Vegetable Protein, PEG-40 Yydrogenated Castor Oil, Cyclopentasiloxane, Cetrimotium Chloride, Dimethyconol, Bis(C13-15 Alkoxy) PG Amodimethicone, Dimethicone, Lactic Acid, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil* (Altajaus šaltalankių aliejus), Amaranthus Caudatus Seed Oil* (burnočio aliejus), Tocopherol (vitaminas Е), Retinyl Palmitate (vitaminas А), Hippophae Rhaimnoidesamidopropyl Betaine, Linoleic Acid (and) Oleic Acid (and) Linolenic Acid (vitaminas F), Hydrolyzed Silk (šilko proteinai), Panthenol (D-pantenolis), Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Benzyl Alcohol, Cetrimonium Bromide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Parfum.
Įpakavimas:




Konsistencija:



Mano nuomonė:

Aš jau turėjau ne vieną produktą savo vonioje iš Oblepikha serijos, labai patinka natūraliai rūgštokas kvapas. Būtent tokio kvapo aš ir tikėjausi iš tiesinimo želės, tačiau nusivyliau, nes kvapas buvo paprastas, profesionalių plaukų priežiūros priemonių. Konsistencija skysta, tai nelipni želė. Aš naudoju labai mažą kiekį priemonės ant vos padžiovintų plaukų, prašukuoju, išdžiovinu iki galo ir tada tiesinu. Ką aš noriu pasakyti apie rezultatą: man jis nepatinka, nes plaukai nėra visiškai tiesūs ir slydūs, būtent tokie gaunasi naudojant profesionalias priemones (Kerastase, GHD ir t.t.). Taip, sutinku, profesionalių priemonių sudėtis tikrai ne tokia, ten tiek chemijos, kad net baisu skaityti, tačiau rezultatas yra. Siberica želė sudėtis labai gera, tačiau rezultatas bus tik tiesinant plaukus įkaitinus žnyples iki 190-200 C (dažniausiai aš tiesinu plaukus 140-150 temperatūroje). Manau šį priemonė gerai tiks normalių ir riebių plaukų savininkėms, nes neriebina plaukų, plaukai nepraranda apimties, nors ir tiesinimo rezultatas ne toks, kokio norėtųsi. Man šį priemonė per silpna, o gal jau pripratau pie chemijos, todėl nagaliu įvertinti tokio rezultato.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig