2015 m. gruodžio 29 d., antradienis

Oriflame  „The ONE Long Wear“ nagų lakas (spalva M. BLUE)



Šiandien dar vienas mano atsiliepimas apie nuostabaus grožio Oriflame nagų laką. Ne, aš tikrai nesitikėjau tokio atspalvio ir rezultato ant savo nagų. Seniai svajojau apie nišinius nagų lakus, kurių kaina tikrai kosminė, tačiau vaizdas ant nagų panašus. Galiu pasakyti iš karto, nerašant ilgų istorijų, rekomenduoju, nes tokios spalvos net aš labai seniai ieškojau.



Gamintojo aprašymas:


Ilgai išliekantis puikiai dengiantis naujausių atspalvių nagų lakas. Su „Expert“ geline technologija, kad lygiai padengtumėte. Neskilinėjanti ir neblunkanti spalva. Plačiu „High Definition“ šepetėliu tiksliai užtepsite laką.

Sudėtis:

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, N-BUTYL ALCOHOL, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, SILICA, TIN OXIDE, QUARTZ, CI 77891, CI 77266 (NANO), CI 77491, CI 77499, CI 15850, CI 77510, CI 19140

Talpa: 8 ml.

Kaina: 6,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Pasirinkimas:





Įpakavimas:









Rezultatas:







Mano nuomonė:

Kaip jau supratote, gavau visus atspalvius testavimui. Tiesą sakant, aš nelabai supratau, ar tai limituoto leidimo kolekcija, ar Kalėdinė, tačiau spalvos tikrai labai gražios ir įspūdingos. Yra ir su blizgučiais ir su veidrodiniu efektu. Tačiau atspalvis kuris užkariavo mano širdį yra M. BLUE. Tai mėlynai-juodo pagrindo nagų lakas su daug mėlynų, geltonų  ir žalsvos spalvos blizgučių. Priklausomai nuo apšvietimo, nagai atrodo nuo juodos iki mėlynos spalvos. Nagų lakas atrodo ypatingai gražiai ir prabangiai. Man pilnai užteko vieno nagų lako sluoksnio, tačiau išdžiuvus, nagų paviršius buvo nelygus, jaučiasi blizgučiai. Aš užlakavau du sluoksnius viršutinio sluoksnio ir likau labai patenkinta rezultatu. Nagų lako konsistencija pakankamai tiršta, teptukas labai patogus. Manikiūras idealiai išsilaiko apie dvi dienas, po to galiukai atrodo jau ne taip, kaip norėtųsi. Minusas - nagų lakas nusivalo nuo nagų sunkiai, rekomenduoju naudoti lako pagrindą, nes lakas gali nudažyti nagus mėlynai.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad likau sužavėta atspalviu, nekantrauju išbandyti ir kitas spalvos. Jau pažiūrėjau, kad vienas atspalvis su violetinės spalvos pagrindu. Noriu...



PR sample





SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig