2015 m. gruodžio 4 d., penktadienis

PUPA Professional Face Primer Makiažo bazė


Manęs labai dažnai klausia, "ką daryti su poromis? Kaip jas užmaskuoti? Kaip padaryti taip, kad jų nesimatytų?" Išbandžius be galo ir krašto kosmetikos priemonių aš jau žinau, kad svarbiausia jas teisingai išvalyti, būtent tam skiriu daugiau dėmesio, svarbu, kad jos būtų svarios ir netaptų spuogų atsiradymo šaltiniu, o visą kitą galima užmaskuoti. Vienas iš būdų - teisingai parinktas makiažo pagrindas. Šiandien mes su jumis aptarsime PUPA praimerį, kuris skirtas tam, kad veido oda būtų lygi ir matinė.




Gamintojo aprašymas:


Makiažo pagrindas „Smoothing Foundation Primer“. Lengvos, šilkinės tekstūros makiažo pagrindas suteikia odai nepriekaištingo lygumo, glotnumo, ji tampa matinė. Pripildydama smulkias raukšleles ši priemonė jas išlygina ir oda akimirksniu tampa švelni, atjaunėja. Gali būti trijų atspalvių: permatomas - normaliai odai, žalias - paraudimams ir smulkiems kapiliarams maskuoti ir violetinis - šviesinamasis.

Talpa: 30 ml.

Kaina: 25,90 EUR

Kur pirkti: www.e-kosmada.lt ir www.kristiana.lt

Sudėtis:



Įpakavimas:





Konsistencija:






Mano nuomonė:

Manau prieš pradedant ką nors rašyti, privalau pasakyti, kad lazda turi du galus. Visi makiažo pagrindai, kurie skirti porų maskavimui ir veido reljefo lyginimui turi savo sudėtyje silikoną, nepriklausomai nuo gaminto, ar tai PUPA, ar tai MAC (man atrodo profesionali kosmetika turi daugiau silikono savo sudėtyje), silikonas yra visur, o jis gali kimšti poras. Todėl maskuojant veido poras reikia galvoti ir apie veido valymą. Tokios priemonės kaip makiažo pagrindai skirti ne kikevienos dienos naudojimui, neapkraukite savo makiažo, negadinkite veido. Tai SOS priemonė, kurios labai reikia renginiams ir proginiams makiažams. Aš sėkmingai naudoju PUPA makiažo pagrindą žalios spalvos, jis poras maskuoja mažiau, tačiau geriau paslepia veido raudonį ir išlygina spalvą, man tai svarbiau. Permatomas PUPA makiažo pagrindas skirtas normaliai odai, jis nesausina odos. Labai dažnai susiduriu su pagrindais, po kurių naudojimo veido oda lieka išsausėjusi, matiniai makiažo pagdindai tepasi ypatingai sunkiai ir nelygiai. PUPA šitoje vietoje labai gerai atlieka savo užduoti, užtepi pagrindą ir veidas tapma matiniu, švelniu, poros atrodo mažesnės (nežinau nei vieno pagrindo, kuris poras panaikintų visiškai), makiažo pagrindas (bet koks, PUPA gerai susidraugauja su visais mano turimais makiažo pagrindais) tepasi labai lengvai. Jeigu jūsų veido oda labai riebi, šitas pagrindas netiks, nes jis gali dar labiau riebinti visiškai matinio efekto jis tikrai nesuteikia. PUPA pagrindas patiks normaliai ir į sausumą linkusiai veido odai (nes dar gerai sulygina šerpetojimus). Aš turiu mini įpakavimą, naudoju kartais nuo karto proginiams makiažams. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, bet su juo reikia elgtis labai atsakingai savo odos atžvilgiu.


PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Turiu ir aš šį mėginuką atsivežusi į Korėją, kažkaip ne visais korėjietiškais produktais norėjosi pasitikėti, bent jau iš pat pradžių. Nors daug progų jo naudoti ir neturėjau, vakar turėjau šventę - buvau užsitepusi jo ant rakos, ant viršaus užtepiau pudrą, pasižiūrėti, kaip silikonas užpildo raukšleles ant rankos odos - pasirodė, kad raukšlelės dar labiau išryškėjo ir pudra tarytum subėgo į jas. Gal tik sutapimas..

    Bet kokiu atveju - tavo tiesa - poras galima tik vizualiai sumažinti, bet paslėpti - niekaip.. Vakar nusipirkau naują produktą iš Innissfree, kuris turėtų visiškai išvalyt poras nosies srityje ir aplink ją. Bus matyti, gal atrasim idealų produktą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Laukisu tavo atsliepimo, nes žinau kaip nusipirkti Korėjietiškos kosmetikos iš www.ebay.com, tu tik duok ženką, kad produktas vertas dėmesio.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig