2015 m. gruodžio 8 d., antradienis

Rasa rankų kremas su mandarinais (limituoto leidimo)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien rytą mes pradėsime labai Kalėdiškai, šnekėsime apie mandarinus, o jeigu tiksliau, apie naują, limituoto leidimo RASA rankų kremą su mandarinų aromatu. Aš likau labai maloniai nustebinta RASA dovana, labai graži juodos spalvos stilinga dėžutė, mandarinai ir padėkos žodžiais.


Gamintojo aprašymas:



Ar jauti, kaip skaniai kvepia grožis?
Mažoje juodoje tūbelėje - gražių rankų paslaptis.
Avokadų aliejus bei taukmedžio sviestas intensyviai maitina odą, apsaugo ją nuo šerpetojimo.
Rankų oda taps viliojančiai švelni bei ypatingai kvapni. Priemonė nepalieka lipnumo jausmo.
Patikrinta dermatologų.

Talpa: 75 ml.

Sudėtis: 
Palmitate,  Hydrogenated Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Tapioca Starch, Polymethylsilsesquioxane, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dimethicone, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Citral, Citronellol, Limonene, Linalool).

Įpakavimas:






Konsistencija:



Mano nuomonė:

Rasa rankų kremas - tai savotiška juoda maža suknelė, tinka visur ir neišeina iš mados, yra daug variacijų ir kiekvienas išsirinks tai, kas tinka būtent jam. Kodėl man patinka RASA rankų kremai? Nes jie pakankamai gerai maitina ir drėkina rankas (nors sudėtis ir nėra visai natūrali), tačiau labai greitai susigeria ir maloniai kvepia. Šitas rankų kremas nėra išimtis, jis gerai maitina, akimirksniu susigeria ir napa Plieka lipnumo jausmo. Svarbiausiai kvapas, tačiau darykite ką norite, bet aš nejaučiu mandarinų visiškai. Tai ir ledai plombyras ir saldžioji vanilė, tačiau mandarinų beveik nesijaučia. O po to atradau labai panašų Ekselence Kalėdinių ledų kvapą... Pirmasis kvapo smuikas - ledai (vaniliniai, natūralus ir labai saldus), antrasis smuikas - mandarinų rūgštumas ir kvapo kulminacija - saldus cukriniai sausainiai. 




PR sample









SHARE:

4 komentarai

  1. Perskaiciau ir uzsinorejau.. ledu. Kur tokius parduoda?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Och, todėl ir nepasitaikė mano kelyje :D Nes Maximos ar Prismos ledų asortimentą žinau mintinai :D Reikės užsukti į Iki :)

      Panaikinti
    2. Aš žinau, kad dar būna RIMI, ar ten yra limited edition, nežinau. Bet ir Prisma turėtų būti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig