2015 m. gruodžio 1 d., antradienis

Riga Fashion Week: M-Couture SS16


Šiandien aš noriu vėl grįžti prie mados ir papasakoti apie kolekciją, kuri paliko labai didelį įspūdį. M-Couture, tai Latvijos perlas, tai aukštos mados drabužiai, kuriuos norisi nusipirkti ir nešioti. Dažnai ta riba būna ne tokia aiški, nes madingi drabužiai tai drabužiai, kurios gali nešioti vienetai, kurie labai toli nuo žmonių, o M-Couture man tikrai prie širdies. Aš galiu pasakyti, kad labai daug priklauso nuo drabužių dizainerio, iki šios prisiminu vieno blogerės pasakymą, kad Kors'o rankinių nemėgsta, nes pats dizaineris šlykštus. Sutinku, po laidos apie jaunus dizainerius, Michael man irgi pasirodė toks, bet rankines perku ir nešioju. Julia Sardykova labai malonus, šiltas ir kūrybingas žmogus,  aš buvau apšalusi pamačius dizainerės komentarą po mano instagram posto apie jos kolekciją, taip mes ir susipažinome. Na o dabar apie kolekciją.

fantastiški siluetai, gražios ir švelnios pastelinės spalvos: šviesiai mėlyna, rožinė, pilka ir balta. Dažniausiai naudojamos medžiagos - šilkas ir veliuras, kolekcijos įkvėpimas - vyrų garderobas, kolekcija skirta jaunoms intelektualiems, kurios turi gerą ir rafinuotą skonį, tačiau kartais pasiruošusios iššūkiams ir nebijo derinti paprastus drabužius ir ekstraordinariais.












Ką noriu pasakyti aš? Tik tai, kad M-Couture tai geras skonis ir tobulo kirpimo drabužiai, jis skirti moterims, kurios turi labai gerą skonį. Kolekcijoje galima rasti nuostabias šilkinės sukneles, sijonus, kelnes, o kokius paltus siūlo savo pirkėjams M-Couture, tai tiesiog pasaka. Aš ilgai ieškojau, koks paltas puošė pagrindinę Riga Fashion Week nuotrauką, pasirodo tai M-Couture.



Photos: Mark Litvyakov










SHARE:

1 komentaras

  1. less talk about and make inquiries Stephen it’s going to come in presented Waldheim who the new the shopping center the new the Know Raging Lion Male Enhancement who the shopping center of well go sacks is a front line creatures go to each compelling to made guarantee their survival without sex species is history every chimpanzee dead and.

    http://top10workoutsup.com/raging-lion-male-enhancement//

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig