2015 m. gruodžio 30 d., trečiadienis

„St.Moriz“ tamsaus atspalvio nuplaunamas įdegio losjonas su blizgučiais ir pirštinė


„Legendinė Coco Chanel visą laiką manė, kad įdegis būtinas, mat jis byloja apie aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą. Pasak žymios prancūzų modeliuotojos, išblyškusi ir balta moters oda išduoda, kad ji nepasitiki savimi.“ Artėja Naujųjų metų šventė, o per šventes mes labai stengiamės atrodyti kaip įmanoma gražiau ir įspūdingiau. Aš abiem rankom už sveiką įdegį, labai retai einu į soliariumus, geriau jeigu reikia, naudoju savaimio įdegio priemones. Perskaičius straipsnį apie tai, kaip reikia rengtis sutikti Ugninės Beždžionės metus ir kokius atspalvius pasirinkit, lėkiau prie spintos. Supratau, kad labiausiai tinka atvira Bordo atspalvio H&M suknelė, tačiau jeigu būsiu balta kaip varškės sūris, gražiai nebus. Aš jau labai seniai turiu kai kurias St. Moriz savaimio įdegio priemones, tačiau taip ir nespėjau parašyti atsiliepimo, manau metų pabaiga pats geriausias laikas apibendrini rezultatus.


Gamintojo aprašymas:



„St.Moriz" nuplaunamas įdegio losjonas idealiai tinka toms, kurios nori 24 val. įdegio . Tinka paryškinti blėstantį įdegį. Tolygiai dengiasi, lengvai nuplaunamas dienos pabaigoje.

Naudojimas: Tepkite aplikatoriumi – pirštine vertikaliais judesiais į švarią odą. Palaukite 2-3 minutes ir tada apsirenkite. Saugoti akis.

Sudėtis:



Talpa: 150 ml.

Kaina:  Losjonas - 7,40 EUR, Pirštinė - 7,40 EUR


Įpakavimas:









Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš esu iš tų blogerių, kurios jau ne jaunos mergaitės, o gražios ir protingos, kurios gali drąsiai naudoti kremus nuo raukšlių ir rašyti apie matomą rezultatą, iš tų, kurios dar prisimina pirmuosius savaimio įdegio losjonus. Buvo "Paskutinis skambutis" mano mokykloje, reikėjo sužibėti bet kokia kaina, todėl man į pagalbą atskubėjo savaimio įdegio losjonas. Pirmųjų losjonų kainos buvo labai didelės (na kur tau, tokia naujina rinkoje, kalba eina apie 2002 metus), jie buvo ryškiai oranžinės spalvos ir labai cheminio kvapo. Prisiminu užtepiau, ėjau miegoti, o iš ryto manęs laukė siurprizas - ryškiai oranžinės rankos, kurios ne už ką nenorėjo nusiplauti. Nei su soda, nei su Fairy, nei su drabužių balikliu. 
Dabar viskas žymiai paprasčiau, tačiau reikia nepamišti kelių pagrindinių taisyklių - gerai nušveisti kūną prieš procedūrą (taip spalva atrodys gražiau ir užtepti bus lengviau), negalima naudoti losjono iš karto po depiliacijos, nes losjonas subėga į kūno poras ir atrodo nekaip, leisti losjonui įsigerti į kūno odą, jeigu yra galimybė - naudoti specialią pirštinę losjonui užtepti, geriau mažiau priemonės ir du lygus sluoskniai suintensyvinti rezultatą, negu dryžiai ir per daug priemonės. St. Moriz priemonės labai geras pasirinkimas, jų kaina nėra labai didelė, pasirinkimas didelis, losjonų, putų ir kremų spalva nėra oranžinė, todėl gražiai įdegęs kūnas garantuotas. Aš jau protinga, todėl tam, kad apsaugoti rankas ir panagius (oi, negaliu, prisiminu oranžinės geriausios draugės panagius po Garnier) naudoju St. Moriz pirštinę. Šį kartą mano pasirinkimas - nuplaunamas įdegio losjonas su blizgučiais, juk Naujieji metai, reikia suteikti kūnui ne tik spalvos, bet ir spindesio. Paimame pirštinę, tepame losjoną, žiūrime, kad gautųsi lygiai, laukiame kelias minutes ir viskas, rezultatas yra. Labai didelių blizgučių nėra, tai didelis pliusa, tačiau nuotraukose vakare jus pamatysite nuostabų 'glow' efektą. Nusiplauna losjonas irgi labai lengvai, be jokių problemų ir papildomų priemonių. Dažniausias klausimas "ar losjonai dažo drabužius?", taip, dažo, jeigu mano pasirinkimas būtų balta suknelė - aš pasirinkčiau St. Moriz losjoną, kuris palaipsniui suteikia kūnui atspalvio.


PR sample





SHARE:

3 komentarai

  1. Anonimiškas2015-12-30 14:01

    Bet žodžio prisimena taisyklingai vistiek nemokate parašyti ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinokite, rankos pačios rašo neteisingai ;-) Jau įpratau, pasistengsiu kitaip. ačiū už komentarą

      Panaikinti
  2. money I’m getting genuinely been somewhat comptontraveling numerous people yet another system yet leave and Millionaire Blueprint they have converted well I’d like to offer all of you through this strategy some help with comprehension how do you get people from a legal if truly into a changed over part and that something that we're .

    http://t-rexmusclefacts.com/millionaire-blueprint-complaints/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig