2015 m. gruodžio 11 d., penktadienis

Tobulos vienkartinės Masker Aide veido kaukės


Aš vis labiau ir labiau pradėjau vertinti vienkartines kaukes. Jas labai greitai ir patogu naudoti, rezultatas (jeigu pasirinkite kaukę teisingai ir gero gamintojo) matosi iš karto, galima kažką daryti (aš labai dažnai rašau blogą su vienkartinėmis kaukėmis) ir jausti malonų kaukės poveikį. Šiandien mes su jumis aptarsime labai populiarias Masker Aide veido kaukes, aš kai tik pamačiau piešinukus ant kaukių, įsimylėjau, o kai išbandžiau , supratau kad gražus ne tik įpakavimas, bet gera sudėtis ir matomas poveikis.






Aš tikrai neversiu į lietuvių kalbą visų kaukių aprašymų, tiesiog paminėsiu labai svarbias detales:
pakankamai didelis kaukių pasirinkimas,


be parabenų, mineralinių aliejų, veganiškos ir ekologiškos (naudojimi vertingi ekologiški ingidientai: aliejai, vaisių ekstraktai ir pan.)












Daugiau apie kaukes:

Mano nuomonė:

Aš vis galvoju, kodėl man nepatikdavo kokio tipo kaukės anksčiau, aš manau dėl to, kad pirkau Korėjietiškas pačias pigiausias, vienos buvo labai geros, kitos buvo visiška nesąmonė, o bendras įspūdis geru tikrai netapo. Toliau pradėjau bandyti brangesnias ir kito segmento kaukes, kol supratau, tobulas dalykas. Jeigu šnekėti apie brangesnes kategorijos kaukes, norisi pasakyti, kad jų kokybė ir poveikis ženkliai skiriasi nuo pigių. Naudojami natūralūs ingridientai, inovacinės technologijos ir pan. Šiandien mes šnekėsime apie Masker Aide kaukes. Aš pastebėjau, kad  tokio tipo kaukės pagamintos Korėjoje, šitos irgi ne išimtis. Noriu paminėti nuostabiai gražų įpakavimą, net gaila po naudojimo išmesti, bet iliustracijos tiesiog tobulo, tokios mergaitiškos. Na o dabar apie poveikį: aš išbandžiau Detox Diva ir All Nighter kaukes, man patiko nes: kaukės gerai priglunda prie veido, skystis nebėga ir nevarva, jo lygiai tiek, kiek reikia, kaukės labai maloniai kvepia ir atgaivina odą, rezultatas manosi iš karto - veidas stangresnis, oda atsigavusi. Labiausiai man patiko Detox Diva, tiesiog tobula rytais, ypač po vėlyvų vakarėlių. Rekomenduoju.



















SHARE:

6 komentarai

  1. Nežinau kodėl , bet man ta mergina paveikslėliuose primena tave. Tokia fashionista. ;D :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vienas geriausiu atradimu tos kaukes :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, jos tobulos, o Korėjoje pasirinkimas milžiniškas

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig