2016 m. sausio 22 d., penktadienis

Apie Sleek


Mano bloge labai populiarūs įrašai apie TOP5, tačiau apie Sleek kosmetiką norisi parašyti kiek kitaip. Man labai patinka Sleek kosmetikos paletės ir skaistalai, tai tobula kokybė, labai ryškios spalvos ir gera pigmentacija. Kaina nėra labai didelė, todėl galiu teigti, kad Sleek šešėlių paletės tikrai vertos jūsų dėmesio. Aš jas naudoju makiažams labai dažnai, tik ne viską gi galima parašyti bloge, taip, sutinku, apie Sleek rašiau prieš gerus metus, manau reikia atnaujinti įrašą.

Mano kosmetinėje labai daug Sleek palečių, yra ir iš pagrindinės kolekcijos, yra ir limituotų. Kuri yra mėgstamiausia? Nežinau, visos labai gražios, manau tai priklauso nuo to, kokios spalvos šešėlių norisi. Aš dievinu Sleek tamsius atspalvius, jie labai gerai pigmentuoti ir gražiai atrodo darant makiažus.


Neutraliausių atspalvių yra Oh So Special paletė, tai buvo pirmoji Sleek paletė mano kosmetinėje, būtent įvertinus jos kokybę aš nusipirkau ir kitas




Na o mėgstamiausia  Sleek garden Green, su ja galima padaryti be galo daug gražių makiažo variantų


Negaliu nepaminėti ir Arabian Night paletės, tobula darant vakarinius makiažus, kiekvienas atspalvis gali būti naudojamas atskirai su juodos spalvos pieštuku. Tokie makiažo variantai mano mėgstamiausi. Aš nelabai mėgstu maišyti kelis atspalvius, 2-3atspalvių pilnai užtenka, svarbiausiai paprastumas.


Šnekant apie skaistalus noriu pasakyti, kad jų pigmentacija labai stipri, todėl labai svarbu šitoje vietoje nepadauginti:





Nude spalvos mylėtojai tikrai įvertins tokių atspalvių paletė (Au Naturel) aš negaliu pasakyti, akd ji man labai patinka, ji tiesiog bazinė, aš 'už' įdomesnius atspalvius.





Aš rekomenduoju Jums atkreipti dėmesį į Sleek kosmetiką, nes tai tikrai dėmesio vertos kosmetikos priemonės. Aš anksčiau pirkdavau Sleek iš oficialaus puslapio, tai buvo pigiau, nes dolerio kursas buvo labai palankus. Dabar jeigu reikėtų pirkti, ieškočiau pigesnio varianto Lietuvoje, nes laukti apie 3 savaites žinių iš Pašto visiškai nesinori, o svarbiausiai ir naudos nėra. 

www.topbeauty.lt aš radau kai kurių Sleek produktų išpardavimą, man labai patiko matiniai lūpų blizgiai, skaičiau N gerų atsiliepimų ir mačiau be galo daug nuotraukų, todėl manau nusipirksiu ką nors pabandymams, nes nebandžiau. Dar labai sudomino antakių pieštukas ir rinkinukai, gal kas jau išbandė ir turi atsiliepimą? parašykite komentaruose.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig