2016 m. sausio 22 d., penktadienis

Mary Kay nagų lakas (Gallery Gray)




Aš tik pradedu savo pažintį su Mary Kay kosmetika, esu kelis kartus buvusi kolekcijų paistatymuose, tačiau nagų lakai man tikra naujovė. Labai apsidžiaugiau, gavus vieną testavimui. Spalva kreminė, pilkai-rudai- žalsva. 




Gamintojo aprašymas:



Nauji Nagų lakai sužavės savo spindinčia spalva, kuri visiškai neblunka.
  • Lengvai tepami.
  • Tepant jį, tolygiai padengia nago plokštelę.
  • Užtikrina satininį užbaigimą. 
  • Nuvalius nagų laką, nagai atrodo sveikai.

Talpa: 7,5 EUR

Kaina: 11 EUR

Kur pirkti: http://www.marykay.lt

Įpakavimas:














Rezultatas:



O štai nuotrauka po 5 dienų:






Mano nuomonė:

Kaip aš supratau, šitas nagų lakas iš limituotos Kalėdinės kolekcijos. Spalva labai neutrali, negaliu pasakyti, kad mano mėgstamiausia, bet išbandyti buvo įdomu. Priklausomai nuo apšvietimo - pilkai-rudai-chaki. Aš nešioju ją prie savo chaki spalvos kailinių, atrodo tikrai labai gerai. Lakas kreminės tekstūros, be blizgučių. Buteliukas standartinis, teptukas irgi. Plonas ir leidžia labai tiksliai nulakuoti nagus prie pat odelės. Nustebino tai, kad du nagų lako sluoksniai išdžiuvo akimirksniu, aš net nespėjau to pastebėti, nors nenaudojau nei pagrindo, nei viršutinio sluoksnio. Nagų lakas ant nagų atrodo pusiau matinis, jeigu mėgstate veidrodinį blizgesį, viršutinis sluoksnis yra būtinai. O kas nustebino dar labiau, tai tai, kaip lakas išsilaiko ant nagų. Lakavau pirmadienį, bet šiandien penktadienis, lakas atrodė puikiai, nuskilo tik vienas galiukas ir tai kartu su nagu. Manau lakai išsilaikytų dar daugiau, bet spalva jau keik pabodo. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man patiko lako tekstūrą ir tai, kad manikiūras gerai atrodo ant nagų apie penkias dienas be papildomų priemonių. Mielai išbandyčiau dar kelis atspalvius.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig