2016 m. sausio 8 d., penktadienis

Beauty Talk 2016. 01. 08


Labas rytas, mano brangieji, vakar buvo tiek veiklos, kad aš visiškai neturėjau šiai rubrikai laiko, iš ryto parašiau kelis įrašus ir išvažiavau iš namų, o grįžau jau vėlai vakare, todėl nusprendžiau tokį svarbų uždavinį palikti jau šiandienai. Šiandien rubrikoje labai daug gražių mados blogerių drabužių derinukų, atsiliepimų apie kosmetiką ir smagių naujienų. Įpilame sau karštos kavos, nes lauke vis dar labai šalta... brrr... ir skaitome rubriką kartu.





Kviečiu peržiūrėti geriausius Darjos drabužių derinukus tuos, kas dar nematė, o kas jau matė, prisiminti. Nes jos stilius tikrai nepakartojamas.


O štai ir Martinos geriausi drabužių derinukai, visus žiūrime spaudžiant nuorodą, o kuris man patinka labiausiai, jus tikriausiai jau supratote.


Ūlos labai trumpas metų kolažas, faina, visos nuotraukos vienoje vietoje. Aš ten irgi esu.


Ava niekur nedingos, labai labai šiltas įrašas jau bloge, o aš vis galvoju, ką jinai nusipirko H&M (matau maišiuką)




Karolina, jos rankinė, bei rankinės turinys. Aš irgi turiu tokį stiliaus bruožą - jeigu rankinė raudona, reikia ir pirštinės, piniginė, tušinukas, - viskas turi būti raudonos spalvos. O kaip visi žinome, raudona piniginė pritraukia pinigus, labai gera Naujųjų metų pradžia.




Aš pastoviai skaitau atsiliepimus apie ANNY nagų lakus. Kodėl? Vis ieškau gražių atspalvių, nes šitų nagų lakų stendas labai didelis, pasirinkimas milžiniškas, viskuo galima nepastebėti. Juditos kolekcijoje yra nuostabi nude  kakavos atspalvio Cappuccino, žiūrime nuotraukas.


Šnekant apie kakavą, siūlau perskaityti Modestos atsiliepimą (man taip patinka šios blogo pavadinimas "Grožio Gurmanė", geriau ir sugalvoti nebuvo galima) apie Marmozel kakavos sviestą kūnui ir rankoms.


Jurgita išbandė ir įvertino Natur Boutique veido kremą, tiesą sakant, man irgi labai patinka šį produktų linija. Aš jau išbandžiau veido kremą ir pienelį su rožių absoliutu, alijošių veido prausklis, visos tikrai vertos dėmesio, o kainos nesukandžioja.


Labai mėgstu tokius įrašus, kuri visi produktai aprašyti vienoje vietoje. Absenttos bloge atsiliepimas apie jos veido priežiūrą, o taip pat rekomenduoju peržiūrėti jos naujai sumontuotus youtube video.


Ar kada nors ką nors girdėjote apie lūpų dažų fiksatorį. Patikėkite, net aš negirdėjau. Skaitome Patricijos blogą ir žiūrime kas per žvėris.


Aš labai mėgstu įkišti savo nosytę į kieno nors kosmetinę, ten taip viskas įdomu. Ypač, jeigu mūsų skoniai skirtingi. Šiandien jūsų dėmesiui siūlau Monikos įrašą apie dovanas, ten labai daug įvairios ir natūralios kosmetikos.


Niekam ne paslaptis, kad instagram puslapį žiūriu ir tikrinu žymiai dažniau, nei kitus blogs. Būtent iš ten sužinai visas naujienas. Vakar pamačiau Enrikos nuotrauką, negalėjau net atpažinti, labai graži, tiesiog tobulas makiažas ir labai ilgos blakstienos. Skaitome jos naują įrašą bloge apie YSL aliejuką lūpoms su atspalviu.


Gėlėtos kosmetinės bloge atsiliepimas apie John Frieda sausą plaukų šampūną. Aš išbandžiau labai daug sausų šampūnų, jie man labai patinka, todėl su malonumu perskaičiau šitą atsiliepimą.



Kaip aš  kartais pavydžiu toms, kas gyvena užsienyje. Realiai galima pamatyti labai daug kosmetikos brendų, kuriuos aš matau tik per inetrenetą, kuriuos aš užsakau tik per internetą. Aš dar net nežinojau, kad egzistuoja Victoria Secret kūno purškikliai su blizgučiais. Kas nors iš gamintojų, atvežtine pilną asortimentą į parduotuves, aš taip noriu.



Vis daugėja atsiliepimų apie nuostabius PUPA kūno produktus, Živilės bloge įrašas apie kūno šveitiklį, dušo želę ir kūno dulksną.


Neringos bloge irgi labai daug PUPA priemonių: kūno aliejus, šveitiklis, kremai. Aš irgi esu PUPA kosmetikos fanė, jeigu galėčiau, PUPA koncentruotą kremą valgyčiau, nes man labai patinka jo kvapas.


Sakyčiau įdomiausia Maybelline naujiena: Maybelline viršutinis nagų lako sluoksnis. Tokio šepetėlio aš dar nemačiau. Skaitome ir žiūrime.


NailBerry nagų lakai seniai patraukė mano dėmesį, stabdė tik kaina. Dabar matau rezultatą ant Salomėjos rankų ir galvoju, gal nusipirkti pabandymams.



Pabaigai noriu pristatyti Jums dar vieną blogą "Fashion Mantra" ir jos atsiliepimą apie Make Up Revolution šešėlius. Skaitome ir žiūrime, nuotraukos labai kokybiškos, o atsiliepimai man ir pačiai labai patinka.


Tokia buvo mūsų savaitę,

Ačiū, kad skaitote,





















SHARE:

2 komentarai

  1. Aliona, ačiū už pagyras tinklaraščio pavadinimui! :* man jis taip pat labai patinka :))

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig