2016 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.01.28


Nepastebimai greitai prabėgo dar vienas žiemos mėnuo. Smagu pranešti, iki pavasario liko vos 32 dienos. Į parduotuves atkeliauja pavasario kolekcijos, kurios jau nuteikia pavasariškai. Šiandien šnekėsime apie naujas kolekcijas ir rinkoje pristatomas naujienas. Kviečiu gerti kavą kartu, o taip pat perskaityti geriausius Lietuvos blogerių įrašus Beauty Talk rubrikoje.








Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo Kotrynos nuotraukų. Aš esu užprenumeravusi jos Instagram puslapį. Fantastika, tiesiog fantastika. Dabar Kotryna atostogauja, labai greitai grįžta į Lietuvą, bus labai smagu susimatyti.


Aš manau kartais reikia laukti pavasario tik dėl naujų kolekcijų, Neringos bloge labai daug informacijos apie naujas Catrice ir essence naujas kolekcijas. Kas patiko man? Skaistalai, šešėliai ir nagų lakai. Bet manau daugumos produktų Lietuvoje nebus, nes oficialaus patvirtinimo aš dar negavau.


Ideali Chanel skaistalų spalva pavasariui - Reflex, mano kolekcijoje irgi yra šitas atspalvis, tikrai dažniausiai naudojamas, plius man dar labai patinka Narcisse. Labai gražios nuotraukos ir atsiliepimas, po kurio norisi išpirkti visą Chanel stendą, Evos bloge



Man labai patinka įrašai palyginimai, kodėl tokių nerašau pati, nežinau. Todėl siūlau kartu su Gabriele išsiaiškinti kokie matiniai raudonos spalvos lūpų dažai geresni: L'oreal ar The Balm?


Josie Maran kosmetikos tikrai nesu mačiusi, todėl dvigubai įdomiau buvo perskaityti atsiliepimus apie blakstienų tušą, blizgį ir aliejuką veidui.


Leisite pristatyti, Enrika ir jos tobulas YSL lūpų blizgis, Daugiau neturiu ką pasakyti, manau reikės kelis ratus padaryti aplink YSL stendą.


Šį pavasarį Maybelline pristato labai daug naujienų, apie vieną iš jų galima perskaityti Juodosios plunksnos bloge.





Šią savaitę mados bloggeriai irgi rašė apie grožį. Sandra savo blogo skaitytojams pasakojo apie naujus blakstienų tušus: L'oreal ir Maybelline.


Darjos bloge atsiliepimas apie Dove plaukų priežiūros liniją. Tačiau rekomenduoju atkreipti dėmesį į Darjos naujus kailinius, tobulai atrodo.


Aš jau mačiau L'occitane naujieną parduotuvėje, o Viktorijos bloge galima perskaityti atsiliepimą apie šį veido fluidą su taukmedžių sviestu.



Lūpų balzamų niekada nebūna per daug, tačiau kaip išsirinkti geriausią? Salomėjos bloge atsiliepimas apie Blistex. Aš turiu kelis blistex, bet jie geltoni ir konsistencija kitokia, man jie visai nieko.






Ne viena aš sergu Lush liga. Tas Lush išpardavimas veikia, patikėkite, kaip veikia. Neįmanoma nueiti į parduotuvę ir nieko nenusipirkti. O kaip dar apsikeiti atsiliepimais apie gerus produktus, pinigai piniginėje tirpsta. Mildos dėka aš dabar noriu dušo želės Comforter, tobula, tiesiog tobula. Mildos pirkiniai jos bloge.


Pamaivos bloge atsiliepimas apie Lush, puikiai suprantu, vienoms patinka, kitoms ne. Žinote kas yra svarbu? Išsirinkti būtent tą Lush kvapą, kuris patiktų.



Jeigu VIVi plaukų šampūnai man nelabai tinka, tai VIVI plaukų kaukės tobulos, Jurgita išbandė plaukų kaukę su argano aliejumi ir skuba pasidalinti savo nuomone.


Aš buvau labai skeptiška Daines plaukų priežiūros priemonėms, bet kai išbandžiau, likau sužavėta. Pagrindinė taisyklė - išsirinkti tai, kas tinka būtent tavo plaukams. Karolinos bloge atsiliepimas apie Minu plaukų serumą ir mano numylėtinį - Oi plaukų šampūną. MMmm, koks jo tobulas kvapas. Aš irgi dievinu glotninančius šampūnus ir balzamus, tačiau šis šampūnas ir nourishing plaukų kaukė daro stebuklus. Mano plaukai buvo tiesūs be jokių pastangų. 


Patricija irgi išbandė GHD plaukų formavimo priemones, jos atsiliepimas bloge. Svarbu tik nepamiršti, kad priemonės skirtos profesionaliam naudojimui, ir tai tik vizualiai matomas efektas, tam, kad plaukų galiukai atrodytų gražiai reikia visai kitokių priemonių.


Mano pažintis su tokio tipo plaukų šukomis prasidėjo prieš gerus keturis-penkis metus. Gėlėtos kosmetinės bloge atsiliepimas Dessata plaukų šepetį, kuris ir man labai patinka. 





Pagaliau sulaukėme nors vieno Ievos įrašo bloge, šį kartą Ieva mums pasakoja apie žvakes. Žvakės, aišku, labai gerai, tačiau be galo norime tavo įrašų apie makeup.


Pabaigai naujas Gretos įrašas bloge apie Foodie Penpals. Aš visada užsienyje einu į masto parduotuves ir nusiperku maisto. Juokingai skamba? Tačiau be galo įdomu pamatyti ir įvertinti kitų šalių žmonių skonį. Sutinku, galima variantas restoranas, net juk taip įdomiau. Rekomenduoju perskaityti, aš jau kiek laiko planuoju irgi sudalyvauti.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,











SHARE:

2 komentarai

  1. as visada lb laukiu tavo sito iraso :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. AŠ irgi :D Kadangi neturiu nei laiko, nei galimybių apžvelgti kitų merginų įrašų, visuomet labai džiaugiuosi atradusi tavo santrauką!! Bučkiai!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig