2016 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

PUPA DOT SHOCK SPRING 2016 pavasario kolekcija

Kosmetinis- kultūrinis kas - tai naujoji PUPA pavasario kolekcija, tokių 'skanių' ir 'sultingų' atspalvių aš jau seniai nemačiau. Norisi nusipirkti beveik kiekvieną produktą, nes jie atrodo tobulai, tiesiog tobulai. Vakar aš turėjau galimybė apžiūrėti spalvas ir įvertinti tekstūrą, o taip pat padaryti nuotraukas Jums. Su malonumu pranešu, kad kolekcija atkeliaus į parduotuvės - penktadienį -pirmadienį. Liko visai nedaug, todėl rašome norų sąrašus.

Pradedame nuo promo nuotraukos:


Prisiminate, spėliojame kaip padažytos modelio lūpos? galiu pasakyti - tai lūpų dažai, spalva 002 ir 003.

Kolekcijos žvaigždė skaistalai, - burbuliukai, jų pigmentacija nėra ypatingai stipti, tiksliau ryškiai rožimių žandų tikrai neturėsite, tai subtiliai rožinė spalva, jeigu naudoti tik rožinius burbuliukus - bus šaltesnė, jeigu ir oranžiniai -auksinius, bus šilta.









Aš labai trumpai noriu pasakyti kelis žodžius apie kolekciją: man labai patiko spalvos, šnekant apie lūpų dažus, pasirinkčiau du pirmus atspalvius - vieną persikinį, o kitą Baby Doll rožinį, jų tekstūra kreminė ir labai maloni. Skaistalai burbuliukai viena reikšmiškai keliauja į norų sąrašą, laukite palyginimo su Guerlain burbuliukais (pareitų metų, irgi rožinės spalvos), šešėlių spalvos labai neutralios, būtent tokių manau ir reikia pavasariui. Nors vizualiai paletės atrodo panašiai, skirtumas tikrai yra. Viena - šaltos spalvos, kita - šiltos. Mano favoritas - šaltų atspalvių paletė, nes jau matau makiažus naudojant taupe atspalvį.

Manau pavasario verta laukti tik dėl kolekcijų, viena kitos gražesnė.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig