2016 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

Gosh Rebel eyes blakstienų tušas


Ką aš galiu jums pasakyti, mano brangieji, mano blakstienos iš ties labai geros. Ilgos, tankios ir gražios, todėl bet koks tušas atrodo gerai. Šiandien noriu papasakoti apie Gosh naujieną, nežinau, ar jis jau yra parduotuvėje, nes niekur nemačiau. Tačiau naujiena gauta labai seniai, todėl norisi pabaigti savo atsiliepimų rubriką apie Gosh pavasario kolekciją.






Įpakavimas:





Šepetėlis:





Rezultatas:



Su makiažu:



Mano nuomonė:

Pasakysiu iš karto, man nelabai patinka lenktos formos tušo šepetukai, dar tokie ilgi kaip šitas. Gal mano rankos auga  ne iš tos vietos, tačiau su tokiu tušu nudažyti blakstienas man ypatingai sunku. Reikia labai stengtis, vakar su šepetėliu pataikiau į akį kelis kartus. Nemalonus jausmas, patikėkite, manau tai dėl to, kad šepetėlis neįprastai ilgai. Tačiau jeigu jums patinka tokios formos šepetėliai, Gosh blakstienų tušas jums tikrai patiks, jis tobulas. Kiek supratau, tušas skirtas blakstienų apimčiai, apimtis ir ilgis ant mano blakstienų yra, jos gražios ir atskirtos. Dramos ant akių nėra, viskas atrodo labai natūraliai. Tušas nusiplauna labai lengvai, be jokių problemų ir didelių pastangų. Man akių negriaužia ir nedirgina, už tai jam pliusas.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad tušas keliauja pas mano mamą, jai labai patinka lenktos formos šepetėliai, o aš vis dar lieko prie labai gero Gosh No LIMIT Mascara.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig