2016 m. sausio 24 d., sekmadienis

Botanical Choise rankų kaukė



Kai lauke toks šaltis, rekomenduoju skirti daugiau dėmesio rankų odos priežiūrai. Mano rankų oda nėra probleminė, tačiau aš iš tų, kurios amžinai pamiršta nusipirkti gumines pirštines, o kai ateina laikas tvarkyti vonią ir plauti grindis, darau tai 'plikom' rankom. Būtent todėl su dideliu malonumu išbandžiau Botanica Choise rankų kaukę.





Įpakavimas:



Naudojimas:

Nuplaukite rankas šiltu vandeniu ir nusausinkite;
Žirklėmis atkirpkite pakelį pagal pažymėtą liniją ir užsimaukite pirštines;
Laikykite 20-30 min
Rezultatas – pastebimai minkštesnės, lygesnės ir švelnesnės rankos.







Mano nuomonė:

Aš esu Purederm kosmetikos fanė, prisiminu tuos laikus, kaip šias kaukes buvo galima nusipirkti Eurokos parduotuvėje. Pirkau, nežiūrint į kainą, nes rezultatas buvo tikrai stulbinamas. Dabar šitą kosmetiką labai sunku rasti, todėl be galo apsidžiaugiau gavus testavimui kelias kaukes. Pradėjau nuo kaukės rankoms, nes persikai, mmm..., persikai žiemą, kas gali būti geriau. 
Atidarome pakelį ir matome pirštines, juos pakankamai dideles, nukerpame ir jaučiame nuostabų persikų kvapą. Pirštinių viduje kremas, aš specialiai darau viską pagal instrukciją, perplaunu rankas šiltu vandeniu ir užmaunu pirštines. Jaučiasi šaltukas, man tas jausmas nelabai patinka, bet galvoju tik apie rezultatą, nes rankos labai sausos nuo buitinės chemijos. Aš tokią naudoju labai retai, tačiau kartais nuo karto reikia dezinfikuoti vonią. Aš išsėdėjau visas dvidešimt minučių, rezultatas tiesiog pasakiškas. rankos kiek lipnios, tačiau labai švelnios. Kremo likučiai susigeria akimirksniu, ar padarau dar lengvą masažą, tam kad kremas susigertų. Ar man patiko? O taip, nuostabi kaukė, tačiau kur nusipirkti nežinau, nes tikrai kartočiau.


PR sample










SHARE:

1 komentaras

  1. Yra ir mano bloge ši kaukė aprašyta, mano svečio rubrikos rašytoja sako, kad tikra šių kaukių yra pirkti Maksimose. Kaina 3.99 lyg ir.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig