2016 m. sausio 24 d., sekmadienis

L'oreal Color Riche nail - nagų lakas (spalva 175 Acid Violet)






Labas rytas, mano brangieji,šiandien kiek vėliau, bet vistiek, be rytinio įrašo jūsų palikti negaliu. Iš ryto šnekėsime apie L'oreal nagų laką, kuris ant nagų atrodo žymiai gražiau, negu buteliuke. Spalva - ryškiai violetinė.







Gamintojo aprašymas:



Inovatyvūs produktai su pažangia formule — gelinių nagų technologija suteikia intensyvią spalvą, 10 dienų išlaikymą ir spindesį. 
Lakas išdžiūsta vos per keletą minučių!

Talpa: 5 ml.

Kaina: 4,99 EUR

Spalvų pasirinkimas:




Įpakavimas:






Rezultatas:



Mano nuomonė:

Nerealiai gražus ir sodrus violetinis atspalvis, kreminis, be blizgučių ir šimerio. Vakar pasibaigė mano L'oreal bordo spalvos lakas, ne tai kad pasibaigė, bet likus ant dugno labai sutirštėjo, todėl naudoti jau nėra jokios galimybės. Todėl šiandien jau pereiname prie kitos spalvos. Ne, ne taip, kad pas mane nėra nagų lakų, jų tikrai labai daug. Ir šita spalva jau lakuota ne vieną kartą, tiesiog pedikiūrui, kai reikia kad lakas išsilaikytų kaip įmanoma ilgiau, L'oreal kartu su nagų lako pagrindu tinka idealiai.  Man manikiūras su L'oreal  nagų laku laikosi apie 3 dienas, o kartu su L'oreal baze apie 5-6 dienas.  Nežinau, kaip išsilaiko šviesūs atspalviai, mano visi turimi iš tamsių, bet tikiu, kad laikosi dar geriau.  Būtinai nusipirksiu Nude arba šviesios spalvos nagų laką ir išbanysiu. Rekomenduoju išbandyti, nes ir teptukas ir konistencija tobulai geri. Vienintelis minusas - mažas buteliukas ir kaina.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig