2016 m. sausio 20 d., trečiadienis

Catrice Lip OIL


Po atsiliepimo apie Gosh lūpų aliejus, gaudavau labai daug laiškų, kur nusipirkti, ar verta pirkti ir pan. Gaila, tačiau Lietuvoje tokios priemones dar nėra. Aš naujoje Catrice kolekcijoje pamačiau irgi Lip Oil, tačiau aliejus aliejui nelygūs. Šiandien bloge aptarsime Catrice.



Taip atrodo kolekcija parduotuvėje:


Apžiūrėjus kolekciją gyvai, nes aš gaunu Promo reklamines nuotraukas žymiai anksčiau, noriu pasakyti, kad nieko naujo tikrai nepamačiau. Gal mane taip negatyviai veikia tuščios Catrice ir Essence lentynos, tas produktų trūkumas, netvarkingi testeriai ir naujų kolekcijų nebuvimas. Nežinau, tačiau kartais net prie tų stendų eiti nesinori. Tačiau kosmetika tikrai gera ir kaina nedidelė, todėl ir einu.
Šį kartą patiko nagų lakų pilki atspalviai, šešėliai kategoriškai ne, nes byra tragiškai, skaistalai labai jau ryškūs, plius aš pirkau iš pagrindinės kolekcijos su nuolaida, ten spalvos man pasirodė gražiausios. Vienintelis dalykas, kuris užkabino buvo Catrice lūpų aliejus.



Įpakavimas:











Kaina: 3,49 EUR

Kur pirkti: PC Ozas, parduotuvė Drogas kur dar yra nepasakysiu, nes jokios informacijos nėra.


Mano nuomonė:

Tas užrašas "lūpų aliejus" tikrai užkabino, būtent tokių priemonių norisi žiemai. Mažiau spalvos (jeigu naudoti kiekvienai dienai), daugiau maitinimo ir riebesni tekstūra. Catrice visą tai turi, tačiau aš negaliu pasakyti, kad tai tikrasis lūpų aliejus, į Gosh irgi nepanašus. Tai labiau riebesnės tekstūros lūpų blizgis su atspalviu. Įpakavimas nėra labai jau patogus, man labiau patinka su teptuku, nes spaudžiasi pradžioje sunkiai, po to neįmanoma sustabdyti, blizgesio išbėga lygiai kelis kartus daugiau, negu reikia. Catrice Lip OIL turi saldoką skonį ir karamelės kvapą, negaliu pasakyti, kad man tai maišo, bet jeigu lauke šalta, kvapai jaučiasi stipriau, tas aliejaus kvapas varo mane iš proto (tiesą sakant, parduotuvėje aš to nepajaučiau, gal testeris jau buvo gerokai pratestuotas). Bet nežiūrint į kvapą, aliejus man patiko. Jis suteikia vos matomą atspalvį lūpoms, tokį vos vos, kad net mano kamerą to negali pagauti, gerai maitina ir drėkina lūpas, tačiau yra kiek lipnokas, todėl išsilaiko ant lūpų ilgai. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad tokios priemonės turi savo pliusus ir minusus, tam, kad pasakyti savo nuomonę, reikia išbandyti. Rekomenduoju jeigu patinka švelnūs atspalviai, saldokas kvapas ir skonis, lipni ir aliejinė tekstūra.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig