2016 m. sausio 22 d., penktadienis

Lush konkursas


Dalyvaujam Lush Lithuania (https://www.facebook.com/LUSH-Lithuania-505265562841607/…) konkurse.  Čią aš ir mano mėgstama Don't look at me veido kaukė. 
PS. užmiršau kad darau nuotraukas, paštininkas pasibeldė į duris, atidariau, galvojau žmogus mirs iš baimės. Neveltui sako, grožis reikalauja aukų, šį kartą iš pašto darbuotojų. ;-))))
Taisyklės tokios: 
Naujas konkursas!!! Kadangi dabar mūsų veido oda ypatingai reikalauja drėkinimo ir maitinimo, skelbiame sausį šviežių veido kaukių mėnesiu! Kitą kartą, kuomet naudosite mūsų šviežią veido kaukę, padengę ja veidą nepamirškite nusifotografuoti, įkelti į Facebook'ą ar Instagram'ą ir prirašyti ‪#‎FreshLUSHLithuania‬ Konkursas vyks iki sausio 24 dienos, na, o prizai tikrai puikūs. Laimėtojas gaus mūsų produktų, puikiai tinkančių šaltąjam metų sezonui. Sėkmės!

PS. mačiau instagram nuotraukų nėra ypatingai daug, nes visos įtariu bijo rodyti save, ką aš noriu pasakyti, gal reikia paleisti savo baimes ir vieną kartą gyvenime padaryti linkstą ir fainą nuotrauką? Aš jau irgi kiek pavargau būti labai rimta, kartais norisi pasilinksminti ir pabūti mažą mergaitę su mėlynu veidu. ;-)



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig