2016 m. sausio 23 d., šeštadienis

Maybelline XFactorius dalyvių makiažas #Makeithappen


Labas rytas, mano brangieji, šiandien vėl grįžtame prie Xfactoriaus, šnekėsime apie dalyvių makiažus. Juk makiažas tokiame šou vos ne svarbiausias dalykas, kiekvieną savaitę dalyviai turi nustebinti teisėjus ne tik savo dainavimu, bet ir nauju pasirodymu. Be naujo, apgalvoto įvaizdžio to nepadaryti. Būtent čia ir pasimato makiažo galia. Šiandien aš noriu jums parodyti nuotraukas iš Backstage su Maybelline.







Štai ir mes, tokios gražios ir skirtingos: Simona Burbaitė, Chanelette, Darja ir aš. Man buvo be galo malonu susipažinti su merginomis, jos labai fainos ir draugiškos.



Žinote, kas man buvo įdomiausiai, ar  tikrai visažistai naudoja Maybelline kosmetiką? Galiu pasakyti, tikrai, tikrai. Naudojamos ir kreminės pudros, ir šešėliai, matiniai lūpų dažai, akių pravedimai, pieštukai, dažniausiai makiažams klijuojamos dirbtinės blakstienos, tačiau tai yra logiška. Juk ir mes sėdinčios penktoje ir net dešimtoje eilėje turime pamatyti, kad blakstienos yra.
















Na ir rezultatas:

Vat čia ir pasimato makiažo galia, kai žmogus keičiasi neatpažįstamai. Kiekvienos dalyvės makiažas yra išskirtinis, vienas ryškesnis, kitas  kiek subtilesnis, tačiau kiekvienas įspūdingas.


Pagrindinis praeitos savaitės akcentas - ryškios lūpos. Man be galo gražu, tačiau visažistai naudoja ne tik matinius lūpų dažus, tačiau ir padengia blizgesiais. Taip dažant lūpas, pieštukas yra būtinai, bet aš pastebėjau, makiažas išliko iki pat pabaigos nepriekaištingai.

Akių makiažui buvo naudojamos pilkos ir juodos spalvos šešėliai. Tiesą, aš instinktyviai pasidažiau panašiai, nes būtent toks makiažas prieš kameras atrodo gražiausiai. patikėkite, jau išbandyta N kartų.



Man įspūdį padarė Monikos naujas įvaizdis ir makiažas. Aš negaliu pasakyt, kad jis idealiai tinka gyvenimui, tačiau juk tai šou ir konkursas, čia reikia išsiskirti. Manau Monikai tai pavyko geriausiai, ne, ne taip, stilistams pavyko padaryti savo darbą puikiai, todėl Monikos makiažas atrodė geriausiai.





Aš specialiai įkeliau jums paugiau nuotraukų, jeigu kartais norėsite atkartoti makiažą.





















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig