2016 m. sausio 23 d., šeštadienis

Lush Sex Bomb


O, kaip kvepia šita Lush bomba, kai aš ją atsinešiau namo, visas kambarys kvepėjo dar kelias dienas, kol bomba laukė filmavimo. Jeigu jums patinka Lush kvapai, subtilios rožinės spalvos ir romantika, Sex Bomb kaip tik jums. Plius artėja Valentino diena, todėl tokia bomba gali tapti dovana brangiam žmogui.




Ši kvapni vonios bomba su sojos pienu suminkštins jūsų odą, o jazminų aliejus užpildys jūsų vonios kambarį nuostabiu aromatu.



Kur pirkti: PC Panorama, Vilnius, parduotuvė Lush

Sudėtis:

Sodium Bicarbonate ,  Citric Acid ,  Sodium Sesquicarbonate Fragrance ,  Soya Milk (Glycine soja) ,  Synthetic Musk Jasmine Absolute (Jasminum grandiflorum) ,  Clary Sage Oil (Salvia sclarea) ,  Ylang Ylang Oil (Cananga odorata) Titanium Dioxide ,  Propylene Glycol ,  *Limonene ,  *Linalool,  Alpha-Isomethyl Ionone ,  Red 4 ,  Red 27 ,  Red 33 ,  Rice Paper Flower . *Occurs naturally in essential oils

Nuotraukos ir rezultatas:





Video žiūrime čia:


Mano nuomonė:

Juokas, juokais, tačiau mano geriausia draugė paprašė dovanu įkurtuvių progą Lush bombų. Vat taip, žmogus kuris apie Lush žino minimaliai, ir tik iš mano blogo arba pokalbių, irgi nori išbandyti. Viena reikšmiškai, Lush nepalieka abejingų, būtent todėl parduotuvėje tiek žmonių. Ne, pas mus dar nėra tokio išprotėjimo kaip JAV ir UK, bet susidomėjimas jaučiasi. 
Aš jau išbandžiau labai daug įvairių Lush bombų, ir paprastų, ir neįprastų, ir labai spalvotų, todėl jau galiu drąsiai vertinti. Jeigu jus tikitės kažkuo wow, spalvoto ir labai įdomaus, to šita bomba neturi. Tai nerealus, saldus sexy kvapas ir gražus rožinis vaizdas. Bomba nedažo nei vonios, nei kūno. Savo sudėtyje turi daug aliejų, kurie maitina kūno odą. Plius tokia bomba gali tapti nuostabia dovana ir romantiško vakaro pradžia. Ar man patiko, taip, labai, man labai patinka tokie saldūs kvapai.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig