2016 m. sausio 26 d., antradienis

GHD Advanced Split End Therapy priemonė skilinėjantiems plaukų galiukams ir tobula šukuosena


Na o po makiažo, aš jau skubėjau į www.inhair.lt, ten manęs laukė procedūra su GHD Advanced Therapy priemone. Aš jau ne vieną kartą pasakojau bloge apie GHD plaukų formavimo ir stailingo priemones, bet gruodžio vidurį mane pasiekė žinia, kad GHD planuoja išleisti plaukus puoselėjančią priemonę, kuri skirta skilinėjantiems plaukų galiukams gydyti.  Kaip aš galėjau neišbandyti tokio stebuklo?





Gamintojo procedūros aprašymas:



GHD Advanced Split End Therapy priemonė skilinėjantiems plaukų galiukams yra naujausias GHD produktas, skirtas skilinėjantiems plaukų galiukams gydyti. Priemonė praturtinta raudonaisiais jūros dumbliais, kurių molekulinė struktūra gali būti palyginama su tinklu. Raudonųjų jūros dumblių savybės padeda stiprinti plauką ir sandarinti išsišakojusius galiukus. 

Panaudojus GHD Advanced Split End Therapy priemonę skilinėjantiems plaukų galiukams plaukai atrodo stipresni, glotnesni bei blizgesni. Išsišakojusių galiukų būklė pastebimai pagerėja. Rezultatas išlieka 5-10 plovimų. Ilgalaikiam rezultatui naudoti produktą ne trumpiau nei 3 mėnesius.

Naudojimas. Geriausiems rezultatams gauti:

- Naudoti su ghd tiesintuvu.
- Prieš produkto naudojimą nenaudoti kondicionieriaus ar kaukės.
- Džiovinti plaukus naudojant žemiausią temperatūrą.
- Išplauti plaukus šampūnu, nusausinti rankšluosčiu.
- Gerai pakratyti tūbelę, vienam kartui aplikuoti maždaug 10ml produkto. 
- Aplikuoti ant plaukų galų, kur jie yra labiausiai pažeisti.
- Prašukuoti plaukus, užtikrinant, kad produktas paskirstytas tolygiai.
- Paskirstę plaukus sekcijomis, džiovinti plaukus.
- Paskirstykite plaukus smulkiomis sekcijomis ir tiesinkite juos tiesintuvu, kad „uždarytumėte“ kutikules bei produktą plaukuose.

Talpa: 100 ml.

Kaina: 39 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt


Iš karto po procedūros aprašymo pasakau, kad priemonė skirta naudoti salone, bet ją galima naudoti ir namų sąlygomis, naudojant GHD plaukų formavimo žnyples arba tiesintuvą. Ką naudoti nesvarbu, svarbu 185 C temperatūra, kuri suaktyvina priemones aktyvias medžiagas.


Kaip ir buvo pasakyta aprašyme, reikia išplauti plaukus su šampūnų ir nenaudoti kaukės. Galima pasirinkti giliai valantį šampūną, tada rezultatas bus dar geresnis. Priemonės konsistencija gelinė, nėra lipni ir kvapas būdingas GHD priemonėms. Tokias procedūras galima daryti bet kokio tipo plaukams, nes priemonė jų neriebina. Skamba išties gerai. Buteliuko turėtų užtekti 8-10 kartams, bet čia jau viskas priklauso nuo plaukų ilgio. Mano plaukai labai pažeisti ir sausi (juk aš visai neseniai juos nudažiau vėl balinamais plaukų dažais), todėl tepame beveik per visą plaukų ilgį. Plaukus džioviname su GHD džiovintuvu, pasirenkant žemą temperatūros režimą. 




Aš negaliu pasakyti, kad po naudojimo plaukai stebuklingai tiesus, tačiau tikrai minkšti ir galiukai atrodo jau kai kur padoriau, nei prieš procedūrą. Aš manau, tam, kad pajausti rezultatą reikia padaryti procedūras kelis kartus iš eilės, tik tada pasijaus kaupiamasis poveikis. Gamintos teigia, kad rezultatas pro procedūros turi išsilaikyti iki 5-10 plovimų. Aš jau spėjau šiandien iš ryto išplauti plaukus, jis tikrai minkštesni, bet iki wow ir super rezultato dar toli, sakyčiau keli buteliukai priemonės. Bet skirtumas jaučiasi. Priemonė tikrai sudomino, todėl be galo įdomu daryti procedųras toliau.

Man darant procedūrą kilo keli klausimai, kurios uždaviau specialistei ir GHD atstovei.
Kodėl naudojamas būtent 185C temperatūros režimas. Juk man, asmeniškai, atrodo, kad tai labai jau aukšta temperatūra, kuri gali sudeginti plaukus. Garbės žodžio, aš tiesinu plaukus su 140 C ir šventai tikiu kad taip geriau mano plaukams. 
Pasirodo, per žema tempetarūra neuždaro plaukų kutikulių, plaukai išsausėja ir labai lūžinėja. Anksčiau nebuvo padaryta tokių tyrimų, o dabar tai faktas.  Būtent todėl visos GHD formavimo žnyplės turi pastovų ir 'teisingą' temperatūros režimą.

Kokias šukas geriau pasirinkti plaukų formavimui, natūralias ar keramikines? 

Aš turiu natūralias GHD šukas, todėl man buvo be galo įdomu sužinoti skirtumą. Šukas reikia pirkti tokias, kurios patogios jūsų rankai. Keramikinės šukos yra lengvesnes, su jomis paprasčiau dirbti, jos neįkaista nuo feno. Mano natūralios šukos sunkios, įkaista, tačiau suteikia plaukams glotnumo, minkštumo ir blizgesio. Kiekvienam savo, tačiau pagrindinė taisyklė pasirenkant šukas - jos turi būti patogios.






Na ir galiausiai šukuosena. Su GHD platinum žnyplėmis mano plaukai buvo sugarbanoti, naudojome GHD plaukų putas apimčiai, o vėliau šukuoseną užfiksavome su GHD plaukų laku.








Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, GHD priemonės tiesiog pasakiškos, jų kokybė tikrai labai aukšta, pasirinkimas milžiniškas. jus tik įsivaizduokite, vakare be jokių problemų pavyko iššukuoti plaukus, nes GHD lakas jų nesuilipina ir ne padaro iš plaukų šalmo. O man labai gaila, kad GHD nesiūlo savo klientams šampūnų, balzamų ir kaukių. Nes tikiu, kad tai būtų geriausios plaukų priežiūros priemonės.

Apie GHD Advanced Split End Therapy priemonę aš dar pasakosiu kiek vėliau, kai nusipirksiu buteliuką naudojimui namuose, nes noriu pamatyti rezultatą po kelių savaičių naudojimo. 



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig