2016 m. sausio 26 d., antradienis

Make Up Diva


Labai ilgai galvojau, apie ką parašyti pradžioje. Ar apie šukuoseną su GHD, ar apie makiažą, ar apie kvepalų pristatymą Kristianoje. Nusprendžiau apie viską iš eilės. Pradėsime nuo makiažo, o pabaigsime kvepalais ir Guerlain naujienomis, taip pat pasakosiu apie naują GHD plaukų procedūrą.

Mes visi kartais nuo karto sergame, su tokiu oru peršalti labai lengva, viens du ir temperatūra, kosulys ir sloga tavo. Aš niekada nepasiduodu peršalimui, tik kiek paryškinu lūpas darant makiažą. Juokauju. Bet iš dalies tai grynoji tiesa. Temperatūra išmuša iš vėžių, todėl darant makiažą, kad niekas nepagalvotų kad tu sergi, veidui reikia suteikti daugiau spalvų. Naudojame patikrintas, patestuotas geriausias priemones, nes makiažas turi išsilaikyti visą dieną.

Aš pradėjau nuo kreminės pudros. Beyu pudra labai gerai maskuoja trukūmus, todėl naudojame būtent ją, mano atspalvis 20, jis pakankamai šviesus, tačiau geriau šviesiau, negu tamsiau. Tamsi kreminė pudra vizualiai sendina veido odą, o šviesūs tonai - suteikia gaivumo.


Maskuojame paakių zoną. Aš pastebėjau, kad MAC Pro long wear maskuoklis pradėjo subėgti į paakių raukšleles, nes ir paakių oda išsausėjo nuo šildymo. Vasarą, kai oda bus riebi, jis taps nepakeičiamu, o kol kas jo naudoti neįmanoma. Tada į pagalba ateina Maybelline anti-age maskuoklis, tis tobulas. Man patinka spalva, padengimas ir lengva konsistencija.


Kontūruojame veidą su Make Up Store kontūravimo palete


Užfiksuojame makiažą su Make Up Store biria pudra


Antakiams naudojame essence akių pieštuką, spalva blonde





pašukuojame su Anastaisia beverly Hills permatomu geliu


Nenaudojant makiažo bazės, prieš darant makiažą pereinu su biria pudra per vokus darome akių makiažą.
Tamsios spalvos šešėliai ir juodos spalvos pieštukas geriausias derinys, tik pieštukas turėtų būti geros kokybės ir tinkamas retušavimui. Mano turimas Make Up Factory, tobulas. Tai atvejis - tai tobulą makiažą galima padaryti naudojant tik vieną pieštuką. Viskas labai paprasta - piešiame labai storą liniją ties blakstienų ir ištušuojame į viršų. Neužmirštame paryškinti pieštuku ir apatinės blakstienų augimo linijos.


Matiniais pilkos  spalvos šešėliais paryškiname voką, o matinius rudus šešėlius naudojame retušavimui ir voko linijai paryškinti. (antroje eilėje pilkas ir rudas atspalviai)


Antakio linijai naudojame Make Up Store šviesios spalvos šešėlį. Kodėl ne MAC? Nes MAC turi labai didelius blizgučius, kurie nuotraukose atrodo per pigiai.


Akių tušas iš Lancome


Darome sausą kontūravimą su Make up revolution kontūravimo palete
Man idealiai tinka vidurinis rudas atspalvis ir geltonos spalvos pudra paakių maskavimui


Higlighteris ir skaistalai iš The Balm paletės: Hot Mama ir Mary Lou


Lūpos - Make Up Factory  pusiau matiniai lūpų dažai




Užfiksuojame makiažą su MAC Prep and Prime


Rezultatas:




Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, o tik tai, kad be Air Optix Coors lęšių (spalva Sterling Grey) nieko nebūtų. Man o akis su jais atrodo nepakartojamai, tamsios spalvos makiažai žiūrisi žymiai geriau.






















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig