2016 m. sausio 26 d., antradienis

MAC nagų lakas (spalva sweet potion)


Aš neslėpsiu, kad nagų lakai viena iš mano mėgstamiausių temų, todėl be galo buvo smalsu išbandyti MAC. Negaliu pasakyti, kad MAC Studio nagų lakai jų populiariausias segmentas. MAC kosmetika skirta profesionalams, prie nagų stendo galima pamatyti labai daug visažistų, kurie perka MAC kosmetiką darbui, tačiau nagų lakai taip ir stovi nepastebėti. Šiandien apie labai neutralų nude atspalvį mes pašnekėsime plačiau.




Mano turimas nagų lakas iš mAC Faerie Whispers kolekcijos:


Taip kolekcijos stendas atrodo PC Panorama, Vilniuje. Nude spalvos lako nėra. Tačiau aš noriu pašnekėsite tiesiog apie MAc nagų lakus, nes Instagram puslapyje yra tokių gražių atspalvių, kad norisi pirkti.



Talpa: 10 ml.

Kaina: 12 EUR

Kur pirkti: PC Ozas, PC Akropilis, parduotuvė Douglas, Vilniuje


Įpakavimas:










Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš pradėsiu nuo įpakavimo - paprastas, MAC stiliaus buteliukas, su labai patogiu teptuku. Teptukas nėra storas, jis plonas ir leidžia nulakuoti nagus prie pat odelės. Lako konsistencija yra skysta, man reikėjo dviejų lako sluoksnių. Išdžiuvo lakas labai irgi greitai. Aš dėl eksperemento nenaudojau nei viršutinio sluoksnio, nei bazinio. Mano manikiūras gerai išsilaikė dvi dienas, po to nusitrina nagų galiukai ir spalva jau neatrodo gražiai. Tikiu, kad naudojant specialias priemones, manikiūras išsilaikytų žymiai ilgiau. Labiausiai patiko spalva, labai neutralus, kreminis nude'as. Tinka bet kokiai situacijai ir bet kur. Na o dabar sunkiausias klausimas, ar rekomenduoju MAC nagų laką jums? Atvirai pasakius viskas priklauso nuo jūsų, jeigu jums patinka MAC, galima išbandyti ir nagų laką, tačiau man MAC šešėliai, kreminės pudros ir skaistalai patinka labiau.



PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig