2016 m. sausio 26 d., antradienis

MAKE UP FACTORY Magnetic Lips Lūpų dažai


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien iš pat ryto mes su jumis šnekėsime apie Make Up Factory pusiau matinius lūpų dažus. Galiu pasakyti tik tiek, kad visiškai pasidaviau matinių dažų madai ir jau į paprastus lūpų dažus žiūriu skeptiškai, nes jie neišsilaiko ant lūpų taip ilgai, kaip šitie.






Gamintojo aprašymas:



„Magnetic Lips“ pusiau matiniai ilgai išliekantys lūpų dažai. Nauja lūpų dažų kokybė, ypač ilgai išlieka – it magnetas! Moderni pakuotė su magnetiniu dangteliu. Madingas pusiau matinis atspalvis. Sudėtyje esantis natūralus vaškas tolygiai ir lengvai dengia lūpas. Suteikia malonų pojūtį lūpoms, neapsunkina ir nesausina jų. Išraiškinga ir intensyvi spalva. Be parabenų.


Kaina: 20 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:








Spalvos:









Rezultatas:








Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo tobulai gražaus, juodo įpakavimo, kuris užsidaro su magnetu. Viskas labai paprasta ir patogu. Kaip aš jau sakiau, visiškai pasidaviau matinių lūpų dažų madai. Jeigu einu į renginius, arba norisi ryškių lūpų -  tai tik matiniai lūpų dažai. Kodėl? Nes jie išsilaiko geriausiai, nepalieka žymių ant taurių, nereikia pastoviai valyti dantų (nežinau kodėl, bet anksčiau negalėjau naudoti raudonų ir ryškių atspalvių todėl, kad spalva buvo ant dantų, naudojant matinius lūpų dažus apie šią problemą užmiršau), jau ne taip sausina ir sutraukia lūpas (kaip pirmieji, kurie atsirado rinkoje), labai ryškios spalvos. Make Up Factory lūpų dažai paperka savo forma, aš puikiai suprantu, kad jų forma tai ne tik grožis ir mada, bet ir patogumas. Tokia forma leidžia nudažyti lūpas be pieštuko, aišku, tą reikia daryti labai atsargiai, nes nusivalo klaidos labai sunkiai. Aš įsimylėjau raudonos spalvos lūpų dažą, tobula spalva ir tekstūra. Aišku, kitos spalvos irgi labai gražios, bet man raudona tiesiog tobula. Aš vakar nudažiau lūpas apie 14 val, mano  vakaras pasibaigė apie 21 val, lūpų dažai buvo vietoje, gal nuo taurės iš vienos pusės kiek pabėgo kontūras. Make Up Factory lūpų dažai nesausina lūpų, labai gerai išsilaiko, negaliu pasakyti kad tai pusiau matiniai lūpų dažai, liežuvis neapsiverčia. Tai tikrieji, matiniai lūpų dažai, tačiau ant lūpų atrodo ne taip plokščiai, kaip visiškai matiniai. Rekomenduoju, man labai patiko.

Apie kitas spalvas aš papasakosiu darant makiažus jau netrukus, noriu tik pasakyti, kad susižavėjau pamačius Juodos spalvos Make Up Factory lūpdažius internete. Ne, pas mus parduotuvėse nėra, bet aš norėčiau. Kodėl gi ne?

PS. vos neužmiršau pasakyti apie lūpų dažų kvapą, dažant lūpas aš jo nepajaučiau, bet dabar dažant ant rankos aš pajaučiau saldų vanilės kvapą. 


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig