2016 m. sausio 25 d., pirmadienis

Color Mask (Latte)


Šviesus plaukai reikalauja ypatingo dėmesio, tai spalva blunka, tai pasidaro šilta, vietoje šalto pilko atspalvio, tai galiukai išsausėja, tai šaknys atauga ir niekaip nenusidažo. Apie šviesių plaukų dažymą galima šnekėti valandų valandas, bet kokius dažus nepasirinktum po dviejų gerų savaičių spalva nuo galiukų nusiplauna. Taip gaunasi todėl, kad pažeisti plaukai negali išlaikyti pigmento, tada į pagalbą skuba šampūnai ir plaukų kaukės su atspalviu, kurie mažiau gadina plaukus ir suteikia atspalvio.






KC Professional Color Mask dažančios plaukų kaukės yra unikalaus poveikio intensyviai veikiančios kaukės, atstatančios bei paryškinančios dažytų plaukų spalvą. Color Mask kaukės yra praturtintos vitamino B5 ir keratino deriniu, kuris efektyviai atgaivina ir atkuria cheminiu būdu dažytus ir pažeistus plaukus. Naudojant KC Professional Color Mask dažančias plaukų kaukes, dažytų plaukų žvilgėjimas akimirksniu sugrįš. 
KC Professional Color Mask dažančios plaukų kaukės yra skirtos patamsinti arba pašviesinti plaukų atspalvį. Taip pat jas galima naudoti ir namuose, siekiant pagyvinti dažytų plaukų spalvą.
Skirtingų spalvų kaukės gali būti maišomos tarpusavyje, siekiant išgauti unikalią, norimą spalvą. 
Naudojimas: dažant plaukus tamsia spalva, naudokite apsaugines pirštines. Tolygiai paskirstykite kaukės turinį ant išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palaikykite 10 minučių, kruopščiai išskalaukite plaukus.


Talpa ir kaina:  40 ml.  - 3,90 EUR ,200 ml.-11,90 EUR

Dažymo lentelė ir rekomendacijos:




Kur pirkti: www.inhair.lt

Įpakavimas:







Rezultatas:

Prieš:


Po:


matome, kad stiprus geltonas atspalvis, kuris buvo prie pat šaknų niekur nedingo, tačiau galiukai įgavo atspalvio - šaltai rudo, kuris labai gražiai atrodo. Būtent to aš ir norėjau.




Mano nuomonė:

Mano šviesių plaukų problema - geltonas atspalvis, nuo jo niekus nepasislėpsi, todėl reikia tonuoti. Aš jau seniai dažau plaukus šviesiai, todėl puikiai žinau iš praktikos - jeigu nudažyti plaukus per daug violetiniu, gaunasi permamentinė blondinė, pilko atspalvio nesigaus nors tu ką, pilki pigmentai nusiplauna greičiausiai. Todėl rekomeneduoju atkreipti dėmesį į šviesius šaltai rudus atspalvius su pilkšvumu. Mano mėgstamiausi - Latte, Vanilla, Coffee ir pan. Kodėl? Nes jie nesuteikia plaukams to pigaus šviesumo, o suteikia atspalvį, kuris atrodo kur kas geriau ir gražiau. Šnekant apie Color Mask, spalvų pasirinkimas tikrai labai didelis, yra ir violetinis (jeigu labai reikia) ir ryškūs (rožiniai, raudoni ir oranžiniai-geltoni). Aš kaip ir sakiau, norėjau spalvos. Mano plaukuose pigmentas nesilaiko, nes plaukai labai pažeistas, todėl su spalvomis turi elgtis atsargiai. Kuo labiau pažeistas plaukas, tuo daugiau jis sugeria spalvas, bet ir nusiplauna greitai. Aš patikrinau namuose spalvos intensyvumą, patiko tai, kad spalvą neturi šiltų atspalvių (oranžinio, geltono ir raudonų pigmentų). Aš pirmą kartą laikiau apie kelias minutes, visgi baisu, vėliau laikiau ilgiau, vieno mažo įpakavimo užteko keturiems kartams. Ką aš noriu pasakyti, kaukės spalvos intensyvumas nėra labai jau stiprus, ryškaus atspalvio su latte, vanilla arba pearl atspalviai jus negausite. Tiesą, spalvas galima maišyti, tai gausite norimą. Aš mielai sumaišyčiau latte su plum arba platinum, manau būtų tikrai gerai.  Plaukų kaukė kiek sausina plaukus, todėl po jos naudojimo rekomenduoju papildomai užtepti ką nors labai maitinančio, taip plaukų galiukai neišsausės. Jeigu kaukę naudoti pastoviai vieną kartą per savaitę, spalva suintensyvėja ir ne taip greitai nusiplauna. Man užteko dviejų kartų iš eilės tam, kad gauti norimą pilkai -rudą atspalvį. Kaukė nenudažo šaknų ir labai su labai geltonais plaukai irgi nieko kardinaliai nepadarys, bet šviesiems plaukams norimą atspalvį tikrai suteikti gali.


PR sample


SHARE:

2 komentarai

  1. sending out garbage traffic over the over the network that is going out to the entire network and can crash things and do just 70-247 dumps really bad stuff so the final type network configuration we can do with in Virtual Box his whole eternal so this is the exact opposite a bridge so with internal basically you have diverse for instances .


    http://exampracticequestions.com/70-247/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig