2016 m. sausio 25 d., pirmadienis

Bold Softness by Catrice


Šiandien pirmadienis, todėl šnekame apie Catrice ir essence naujienas. Aš labai nustebau, kad Catrice dirba Berlin Fashion week ir daro makiažus. Aš, tiesą sakant, galvojau kad jie juokauja, bet pamačius darbus pagalvojau, kad ir su tokia mass market kosmetika realiai galima kažką padaryti. Šiandien filmukas - naujos kolekcijos pristatymas. Pavasaris žadamas rožinis, todėl Catrice neatsilieka. Bet aš žiūriu į modelių pristatomus drabužius, Noriu tokio palto ir žalio šaliko. Tobulas variantas, tiesio tobulas. 
Plius dar porą žodžių noriu pasakyti apie tai, kaip realybėje atrodo stendai parduotuvėje, pamačius naują kolekciją, garbės žodžio, netikau žado.





Kolekcija žadama kovo pradžioje parduotuvėje Europoje, kaip aš jau įsitikinau, nesvarbu, ką rašo Catrice atstovai, kolekcijų reikia ieškoti. Aš jau žinau parduotuvės, kas ir kur būna, nes asortimentas visur skirtingas, o kai kur viskas sumesta kaip kioske. Pats baisiausias dalykas, kad paskutinį kartą kolekciją PC CUP atrodė taip:


Ant printerio atspausdintas juodai-baltas lapas priklijuotas su lipnia juosta, taip catrice kolekcijos PROMO nuotrauka. Wow, tikrai wow.  Aš suprantu, kad kartais nėra galimybių, bet čia jau sorry. Testerių nėra, todėl jeigu kažkas domina, žiūrėk blogerių įrašus ir vadovaukis vaizduote. Visa kosmetika sumesta belia kaip.  Aš nemamau, kad Catrice oficialūs atstovai numano kaip atrodo stendas Lietuvoje. O dabar klausimas, kodėl gi niekas neperka? O kaip nusipirkti? Aš irgi susilaikiau, nors labai norėjau šešėlių paletės ir raudonos spalvos lūpų dažų.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig