2016 m. sausio 29 d., penktadienis

Guerlain La Petite Robe Noire lūpų dažai (spalva 066 Berry Beret)


Naujieji Guerlain lūpų dažai taip visus sudomino, kad man net draugės rašo su prašymų, parodyk kaip jos atrodo ant lūpų. Pasakyta, padaryta. Šiandien ryškiausias lūpų dažų atspalvis pagrindinis makiažo akcentas. Žiūrime nuotraukas.



Aš bučiau ne aš, jeigu nepradėčiau testavimo nuo ryškiausio atspalvio. Plius aš labai norėjau panaudoti makiažui Guerlain kosmetikos priemones, tačiau mano meteoritų spalva idealiai tiko prie šitos lūpų dažų spalvos. Berry beret labai ryški rožinė fuksija, atrodo ant lūpų pasakiškai.





Makiažui naudojamos priemonės:


Guerlain Lingere de Peau kreminė pudra (spalva 02)
Suteikiame lengvo švytėjimo veidui su kompaktiniais meteoritais 
Paryškiname antakius su Guerlain rinkiniu antakiams
Mano Guerlain šešėliai iš limituoto leidimo kolekcijos, man labai patinka tekstūra ir spalvos, juos galima drąsiai naudoti be bazės. Ar noriu išbandyti naujus atspalvius? O taip
Pravedame vos matomą juodos spalvos linija su guerlain Terraccota Khol (mano spalva juoda), ištušuojame šepetėliu
Blakstienoms naudojame Guerlain Cils d'Enfer Maxi lush blakstienų tušą (mano spalva ruda - 03 Moka)
Kontūruojame veidą su Guerlain 4 Seasons bronzine pudra (mano spalva Brunettes)
Vietoje skaistalų naudoju Guerlain meteoritus iš pagrindinės kolekcijos, spalva Dore
Ir mano Meteoritų kolekcijos pasididžiavimas - visiškai balti mateoritai, kurie buvo skirti tik Azijos rinkai, dabar tokių surasti labai sunku, patikėkite, ir kai pirkau aš, buvo tikrai nelengva. Naudojame juos vietoje higlughterio, būtent jie suteikia veidui subtilaus švytėjimo.
Ir galiausiai - ryškiausias makiažo akcentas - naujieji Guerlain La Petite Robe Noire lūpų dažai (spalva 066 Berry Beret)






Pabaigai noriu dar kelis žodžius pasakyti apie naujus lūpų dažus, man labai patiko konsistencija, jie drėkina lūpas, skaniai kvepia ir labai gražiai atrodo. Noriu pasakyti dar kartą, mano atspalvis iš ryškiausių, visos kitos spalvos atrodo kiek subtiliau. Aš nenaudojau pieštuko, nors realiai gali būti, kad ir reikėjo. Guerlain La Petite Robe Noire lūpų dažai išsilaiko ant lūpų apie porą valandų, ryškesnį atspalviai išsilaiko geriau. Manau būtent su Berry Beret reikia pasitikti Guerlain pavasarį, tobula spalva.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig