2016 m. sausio 29 d., penktadienis

MAKE UP FACTORY Powder Foundation Stick Kreminė pudra - pieštukas


Man visada atrodė, kad modeliuoti veidą labai lengva naudojant pieštukinę kreminę pudrą. Instagram viskas atrodo labai paprasta, dvi spalvos (tamsi ir šviesi), užtepi, išsklaidai ir tobulas makiažo variantas yra. Aš nelabai tikiu stebuklais, tačiau vertinu Make Up Factory kosmetiką, kai pamačiau kreminės pudros pieštukus, labai norėjau išbandyti. Šiandien apie veido formavimą ir lengvą kontūravimą naudojant pudrą pašnekėsime plačiau.






Kreminė pudra-pieštukas - tai lengviausias būdas suteikti švytėjimo bet kokiam veido atspalviui. Sudėtyje esantis „Regu-Seb“ komponentas reguliuoja riebalų išsiskyrimą, suteikia matinį efektą. Tai labai praktiška pieštuko formos pudra, kuri telpa bet kokioje rankinėje. Patogu keliaujant.


Kaina: 19 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Spalvų pasirinkimas parduotuvėje:


Spalvos nuo šviesiausios iki tamsiausios






Mano spalvos:






Rezultatas:

Mano pagrindinis tikslas - pašviesinti paakių zoną ir išryškinti skruostus. Man labai dažnai sako, kad mano skruostai atrodo nepakartojai. Kokie skruostai? Tiesiog supratau kur juos reikia piešti ir kaip tai daryti teisingai. Pašviesinus su kremine pudra vietą žandikaulio apačioje gaunasi nepakartojamas efektas. Mes pasiimame kreminę pudrą dviejų atspalvių ir lengvai formuojame veidą. Aš pasiėmiau žymiai daugiau pudros, nei reikia tam, kad parodyti spalvų naudojimo principą.


sakysite wow, kaip šviesiai gavosi. Būtent taip turi būti tam, kad makiažas atrodytų švariai ir gaiviai. Tamsūs kreminės pudros atspalviai vizualiai sendina, jūsų veido oda atrodo pavargusi, o jeigu kūno ir odos spalvos skirtingos, geriau nuvalykite makiažą





Su makiažu:

Na ir dabar rezultatas: aš lengvai perėjau su matiniais make Up Factory skaistalai tam , kad paryškinti kontūravimą


Skruostams naudojau Make Up Factory skaistalus


Ir kaip žadėjau rodau Jums Make Up Factory Magnetic lūpų dažų  291  atspalvį




Tai yra makiažas kiekvienai dienai, su kurio negeda išeiti iš namų. Tiesą sakant, labai skeptiškai žiūrėjau į šį lūpų dažų atspalvį, o dabar man labai patinka. svarbu, kad atspalvis kiek atkartotų skaistalų spalvą.





Mano nuomonė:

Man labai patiko kreminės tekstūros pudra-pieštukas iš Make Up Factory, nes taip daryti veido modeliavimą labai paprasta ir lengva. Priemonės konsistencija labai kreminė, nuo veido odos temperatūros priemonė tirpsta ir ją iš tušuoti labai lengva. Pudra-pieštukas labai gerai maskuoja visus nelygumus, trukumus ir veido poras. Su ja, mano veidas atrodo pakankamai gražiai. Suteikia veidui pusiau matinį efektą, nors aš perėjau per veidą su fiksuojančia pudra, būtent taip rezultatas išsilaiko visą dieną, jeigu to nepadaryti, pudra paakių zonos subėga į raukšleles. Šitoje vietoje aš kiek sutaupiau, nes reikėjo naudoti maskavimo priemonę, o aš naudojau tik pudrą. Man visada įdomu įvertinti visas priemones galimybes. Rezultatas man tikrai labai patiko.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tam, kad makiažas atrodytų gerai, pirkite šviesios spalvos pudros atspalvius, išeikite iš parduotuvės ir įvertinkite kaip pudra atrodo ant veido. Na o geriausias variantas, dvi spalvos. Tada modeliuoti veidą ir sumaišyti atspalvius, jeigu reikia, bus be galo paprasta.


PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig